Vijf leukste festivals in februari 2024

Vijf leukste festivals in februari 2024

Februari staat voor de meesten in het teken van Carnaval, maar ondanks dat zijn er nog genoeg andere festivals waar je ook lekker kunt feesten deze maand. Natuurlijk zit er ook een Carnavals festival tussen voor de liefhebbers. Maar er zijn deze maand ook veel andere bijzondere feesten, die van alle genres thuis zijn. Check hier het lijstje met de vijf leukste festivals in februari 2024.

1. Karnaval Festival ( 10 & 11 feb )

Voor alle Carnavals fans vindt dit jaar wederom Karnaval Festival plaats, waar je heerlijk kunt hakken en stampen in de meest gekke kostuums. Tijdens Karnaval Festival kun je genieten van de meest kleurrijke podia, gekke decoraties, een heleboel confetti en de grootste Carnavals krakers in een hard jasje. Het festival vindt plaats op zaterdag 10 & zondag 11 februari in de Brabantse Moergestel. De line-up is gevuld met grote dj’s als: Rebelion, Dual Damage, Paul Elstak en Dimitri K. Ook is er een stage aanwezig met de leukste Nederlandse volkszangers, waaronder: Django Wagner en Marco Schuitmaker. Er zijn nog zondag en weekend tickets beschikbaar, dus wees er snel bij want de tijd nadert.

2. Soenda Indoor ( 17 feb )

Ook voor de techno en house fans hebben wij goed nieuws, want op zaterdag 17 februari is het weer tijd voor een nieuwe editie van Soenda Indoor. Deze editie vindt plaats in DeFabrique in Utrecht, waar veel bekende internationale artiesten zullen optreden. Grote talenten als: DIØN, SNTS, Dissolver en Alpha zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ook kun je tijdens Soenda Indoor de gaafste lichtshows verwachten wat de optredens extra spice geeft. Er zijn nog een aantal Late Tickets over, dus ben je geïnteresseerd? Koop dan snel je kaartje!

3. Rampage ( 23 & 24 feb )

Twee nachten lang feest in het Sportpaleis in Antwerpen. Op vrijdag 23 & zaterdag 24 februari kun je volop genieten van lekkere drum&bass en dubstep tijdens het Belgische festival Rampage. Deze editie is overigens ook extra speciaal aangezien Rampage dit jaar 15 jaar bestaat. Onder anderen Space Laces, Primate en SASASAS zullen aanwezig zijn op dit festival om jou een hele mooie nacht te bezorgen. Er zijn nog tickets voor beide nachten beschikbaar, dus pak snel je kans. En is één nacht niet genoeg? Koop dan meteen een Weekend Ticket!

4. A State Of Trance Festival ( 23 & 24 feb )

Op vrijdag 23 & zaterdag 24 februari vindt de creatie van Armin van Buuren, A State of Trance, weer plaats. Dit jaar niet in de oude en vertrouwde Jaarbeurs in Utrecht, maar in Rotterdam Ahoy! Vini ViciBen Nicky en natuurlijk niet te vergeten Armin van Buuren zullen jouw dat weekend in een diepe trance brengen. Er zijn nog genoeg tickets over, dus pak je kans en misschien raak je wel in trance.

5. Free Your Mind 20 Years Finale ( 24 feb )

Last but not least Free Your Mind 20 Years Finale. Op 24 februari viert Free Your Mind hun 20 jarig bestaan, daarom organiseren ze een extra groot feest in de GelreDome in Arnhem. Met grote namen uit de techno scene als: Reinier Zonneveld, Trym, Dyen en Chris Stussy beloofd dit een feest te worden die je niet snel zult vergeten. Net als altijd verwachten wij snoeiharde muziek, te gekke aankleding en een geweldige sfeer. Er is nog een klein aantal Final tickets beschikbaar, dus denk er niet te lang over na anders ben je misschien te laat.

Hopelijk zit er in dit lijstje een leuk festival voor jouw tussen. Het zijn er deze maand niet zoveel, maar wees niet getreurd want het festivalseizoen komt langzamerhand steeds dichterbij!

8 februari 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter