Leukste festivals op Bevrijdingsdag

Leukste festivals op Bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag valt dit jaar op een zaterdag, ideaal voor festivals. We zetten de lekkerste bevrijdingsfestivals op een rijtje. Er is namelijk keuze genoeg!

In Amsterdam heb je, zoals altijd als het om festivals gaat, het meeste keuze. Voor Het Amsterdams Verbond (Tuinen van West) en Vrijland (Blijburg aan Zee) zijn nu de laatste kaarten te koop. In het Havenpark wordt Music On Festival georganiseerd. Er zijn nog kaartjes voor dit tweedaagse festival beschikbaar. Tenslotte viert Thuishaven haar vijfjarig bestaan. Helaas zijn alle zaterdag tickets al weg, maar via Ticketswap kun je nog wel kaartjes voor de zondag bemachtigen.

Daarnaast worden er natuurlijk ook elk jaar de ‘offciële’ bevrijdingsfestivals georganiseerd. In elke provincie is een stad uitgekozen waar dit jaar artiesten als Fedde le Grand, Ronnie Flex, Bizzey en Secret Cinema aanwezig zijn. Kijk voor het hele programma per stad op de website van Bevrijdingsfestivals. De steden waar deze festivals worden gehouden: Almere, Amsterdam, Assen, Den Bosch, Den Haag, Leeuwarden, Groningen, Haarlem, Roermond, Rotterdam, Utrecht, Vlissingen, Wageningen, Zwolle.

In Zwolle wordt al jarenlang Dance4Liberation gevierd. Maar liefst 30.000 dance liefhebbers komen hier op af om 5 mei te vieren. Er is een house en hardstyle stage en kaartjes (€22) zijn nog steeds beschikbaar. Ben je echt op zoek naar een hard(style) feestje? In het Brabantse Oss wordt Phoenix Festival georganiseerd. Vier stages met een line-up waar je u tegen zegt. Kaartjes zijn voor €39,66 nog verkrijgbaar.

2 mei 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter