Leukste Oud & Nieuw feestjes 2023/2024

Leukste Oud & Nieuw feestjes 2023/2024

Voel je de druk van vrienden al? “Wat ga jij doen met oud & nieuw?” Deze vraag zal je waarschijnlijk al verschillende malen te horen hebben gekregen. Nou, wat ga je doen? In dit artikel helpen we je bij deze keuze. We zetten de leukste Oud & Nieuw feesten / festivals voor je op een rijtje! Oudjaar valt dit jaar op een zondag, wat betekent dat je maandag (nieuwjaarsdag) vrij bent.

Awakenings (4 dagen lang)

We beginnen deze tiplijst met Awakenings, want deze techno liefhebbers organiseren maar liefst vier feesten vanaf 28 december. De Gashouder (Amsterdam) is donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag (oudjaar) decor van de Awakenings  Oud & Nieuw feesten. Op donderdag, vrijdag en zondag nachts (22:00 – 07:00 uur) en zaterdag overdag (14:00 – 23:00 uur).  Op onze festivalpagina’s zie je de volledige line-up en info over de kaartverkoop. Koop je kaartje op tijd want de events van Awakenings raken vaak uitverkocht.

Verknipt

Een andere organisatie die de laatste flink aan de weg timmert is Verknipt. Ze kunnen nog niet aan de vier feesten van Awakenings tippen, maar met een event op zaterdag én zondag zorgt Verknipt voor een mooi programma aan het einde van het jaar. Voor de Zuidelijke techno fans goed nieuws want deze feesten vinden plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Kaartjes om het jaar knallend af te sluiten zijn nog te koop.

TIKTAK

Ook TIKTAK organiseert twee feesten met Oud & Nieuw: in Amsterdam (AFAS) én Rotterdam (Maassilo). TIKTAK staat bekend om de lekkerste urban beats. Verwacht dus artiesten zoals Poke, Ronnie Flex, Frenna, Bilal Wahib en Bizzey. Ook voor dit event zijn nog tickets te koop (rond de €60). De feesten, zowel in Amsterdam als Rotterdam, gaan tot 06:00 uur in de ochtend door.

NYE Affair Breda

In vergelijking met bovenstaande NYE feesten is dit een wat kleiner event. Maar Nachtcollege organiseert de laatste tijd veel mooie feetjes dus wilden we deze niet vergeten. Nieuwjaar start je in Breda met NYE Affair met o.a. Cynthia Spiering. In de Graanbeurs vind je drie stages: techno, house en een hitjes area. Voor al je vrienden wat wils hopelijk.

22 december 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter