Lief Festival ticketverkoop begint vandaag

Lief Festival ticketverkoop begint vandaag

Voor de 15e keer zal het Lief Festival in Utrecht een mooi festivalterrein vol mooie versieringen en muziek organiseren. Vandaag begint de eerste ticketverkoop met de goedkoopste tickets!

Ken jij Lief Festival al?

Ja? Dan weet jij hoe magisch en leuk dit feestje is in de mooie nazomer! Ken je het nog niet? Het Lief Festival heeft elk jaar te gekke Techno, Deephouse en Techhouse artiesten. Vorig jaar waren bijvoorbeeld La Fuente, Kris Kross Amsterdam, Tim Herfst en Klaudia Gawlas aanwezig. Daarnaast is het festival ook super sfeervol met ontelbare goede vibes. Heb ik je interesse gewekt? Lees dan vlug verder voor de ticketsale!

© Lief Festival 2019

De eerste ticketverkoop

De eerste tickets gaan er vandaag op 26 november al uit! Dit om 12:00 u ’s middags. Dus, wil jij graag naar Lief? Zorg er dan voor dat je er goed klaar voor zit, want de kans dat deze eerste tickets er snel uit gaan is ontzettend groot! Ze zijn namelijk in de pre-sale maar €30. Vorig jaar was de prijs van Fase 4 tickets €45,35, dus van dat verschil kun je wel wat drankjes halen. Mooi meegenomen toch? Wij wensen je veel succes als je van plan bent tickets te halen!

Is dit feestje nog iets te ver voor jouw smaak? Bekijk dan onze Festival Agenda voor de aankomende festivals!

26 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter