Limited Loveland Card: 3 festivals voor €75

Limited Loveland Card: 3 festivals voor €75

In 2020 bestaat Loveland alweer 25 jaar en dit gaan ze groots vieren! De meeste dance liefhebbers zullen deze organisatie al kennen. Even een korte uitleg voor degene die nog nooit van Loveland hebben gehoord: Loveland organiseert sinds 1995 dance-events in Nederland. Het gaat ze voornamelijk om de liefde voor muziek en het creëren van onvergetelijke ervaringen. Daarnaast zijn ze druk bezig om het festival duurzamer te maken. Het milieu en de toekomst is een heel belangrijk punt voor de organisatie. Verder hebben ze al vele grote namen naar hun festivals weten te krijgen. Denk aan Carl Cox en Sam Paganini

Maar goed, we schrijven dit artikel over de Limited Loveland Card, dus we gaan snel verder! Loveland is vanaf vandaag begonnen met het vieren van hun 25 jarig bestaan in 2020. Dit doen ze onder andere door middel van de Loveland Card en Blind Bird Tickets.

De Loveland Card biedt toegang tot maar liefst 3 verschillende festivals! Als je deze card koopt ben je bijna de helft goedkoper uit dan wanneer je deze 3 tickets los zou kopen. De Loveland Card biedt toegang tot: Loveland van Oranje, 909 Festival en Loveland Festival Weekend. Je betaald €79,50 (incl. fee) voor één card. Per persoon kan je maximaal twee Loveland Cards bestellen.

Naast deze kaart zijn er ook nog de Blind Bird Tickets. Dit zijn tickets met korting die je voor twee festivals kan kopen. Dit geldt voor de volgende festivals: 909 Festival (prijs: €35,-) & Loveland Festival Weekend (prijs: €65,-). De prijzen zijn goedkoper dan de Regular Tickets. Ook hier kan je maximaal twee tickets per persoon bestellen.

De Loveland Card en de Blind Bird Tickets zijn limited verkrijgbaar. Scoor een van deze heerlijke deals voor het te laat is!

30 oktober 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter