Line-up DGTL Amsterdam 2020 bekend

Line-up DGTL Amsterdam 2020 bekend

Amsterdam maak je klaar voor DGTL 2020!

Op zaterdag 11 en zondag 12 april maakt de NDSM Docklands zich op voor alweer de 8e editie van DGTL Amsterdam. De editie van dit jaar zal er een worden om nooit te vergeten! Ben jij 11 en 12 april getuige van optredens van nationale en internationale artiesten? DGTL Amsterdam zal je dit jaar een buitenaardse en unieke collectie van Artiesten en acts bieden!

Line-up: Grote namen op 7 verschillende stages!

Dit speciale en muzikale weekend zal compleet in het teken staan van genieten en lekker dansen op de vetste artiesten. Met namen als Adriatique, Chris Stussy, David Vunk, Job Jobse, KI/KI, Nina Kraviz en Luuk van Dijk moet dat zeker goed komen! Er zijn natuurlijk veel meer grote namen om je lekker te maken voor dit geweldige feestje. Er zullen maar liefst 7 verschillende podia zijn om je favoriete artiest te bekijken. Maak je dus op voor het dikste Paas-weekend wat je ooit hebt gehad….

Tickets: Regular tickets nu te koop!

Helaas zijn de Early Bird tickets alweer uitverkocht maar er is zeker nog kans om je Regular kaartje te bemachtigen. De kosten voor deze kaartjes zijn €56 (incl boekingskosten) en voor een heel weekend feesten betaal je slechts €93,50 hierbij zijn ook de boekingskosten inbegrepen. Er is zelfs nog een mogelijkheid tot een afterparty van DGTL! De kaartjes hiervoor zijn ook te koop voor €14,95 (incl boekingskosten). Wil jij het nou nog gekker maken dan kan dat! Via DGTL kun je ook een Ticket + accommodatie (+Afterparty) krijgen.

Header foto: FaceBook DGTL

7 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter