Line-up & pre-sale datum van Coachella 2023 zijn bekend

Line-up & pre-sale datum van Coachella 2023 zijn bekend

Het grote Amerikaanse festival Coachella wordt jaarlijks gehouden in Indio in Californië. Het is een zesdaagse muziekfestival, dat wordt verspreid over twee weekenden. Dit jaar wordt het festival georganiseerd van vrijdag 14 t/m zondag 16 april en van vrijdag 21 t/m zondag 23 april. In dit artikel lees je de allerlaatste nieuwtjes over Coachella 2023.

Op Coachella kun je maar liefst zes podia bezoeken. Op deze podia treden de grootste artiesten van over de hele wereld op. Daarnaast staat het festival ook bekend om de verschillende muziekstijlen, die te beluisteren zijn. Dit jaar is er dan weer ook voor een heerlijke line-up gezorgd. Niemand minder dan deze artiesten zullen aanwezig zijn tijdens de twee Coachella weekenden: Bad Bunny, BLACKPINK, Frank Ocean, Burna Boy, Rosalía & Dominic Fike. Benieuwd naar meer? Check dan onze festivalpagina voor de volledige line-up.

Naast de line-up is ook de datum waarop de pre-sale van start zal gaan bekend gemaakt. De pre-sale zal op vrijdag 13 januari om 20:00 uur beginnen. Aangezien Coachella een groot festival is, waar een hoop mensen van over de hele wereld heen willen, moet je jezelf eerst registreren voor een wachtlijst. Let wel op! Er zijn twee verschillende wachtlijsten voor de twee weekenden.

Ook de ticketprijzen zijn bekend. Er zijn dit jaar drie soorten tickets:

  • 3-daagse GA $649,-
  • 3-daagse GA met shuttle $699,-
  • 3-daagse VIP $1.399,-

We wensen alle Coachella fans veel succes met de ticketverkoop. Laat ons weten over welke artiest(en) uit de line-up jij het meest enthousiast bent.

11 januari 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter