Loveland Festival maakt line-up bekend voor 25-jarig jubileum!

Loveland Festival maakt line-up bekend voor 25-jarig jubileum!

Loveland festival heeft vandaag haar snoeiharde line-up bekend gemaakt voor hun 25 jarig jubileum editie! De zal op zaterdag 8 en zondag 9 augustus worden georganiseerd in het Sloterpark, Amsterdam. Voor deze speciale editie doet de organisatie er alles aan om er een onvergetelijke van te maken. Ze hebben aan alles gedacht, van 4-sterren hotel met exclusieve afterparty’s, rooftop BBQ’s en brakke brunches tot aan een kei en kei harde line-up.

Loveland heeft vanaf 1995 al een grote liefde en passie voor house en techno muziek op zeer hoog kwaliteitsniveau. Dit is dan ook de motivatie en drijvende kracht achter het festival en zijn bijbehorende organisatie. Voor het jubileum kan je als organisatie daar natuurlijk niet niks mee doen. Zo hebben ze voor dit jaar maar liefst 75 artiesten uit binnen en buitenland uitgenodigd om te zorgen voor een feestje wat je niet snel zult vergeten als bezoeker maar natuurlijk ook niet als CREW.

Koop Ticket(s)

Line-up

De organisatie heeft dus een indrukwekkende line-up weten te creëren. Dat weten jullie nu wel. Wij begrijpen dat jullie nieuwsgierig zijn dus dan zullen het maar aan jullie laten zien! Als hoofd van Diynamic is Solomun een van de headliners. Ook is het illustere duo van Tale Of Us aanwezig, Detroit koning Jeff Mills en de internationaal zeer gewaardeerde Dixon. Wat ook nog een headliner is om niet te vergeten: Eric Prydz, hij keert wederom terug naar Sloterpark tijden het Loveland Festival.

Er zal net zo als in het verleden een groot aanbod zijn van LIVE optredens. Namen als Stephan Bodzin, Agents of Time, Mathew Jonson, Kollektiv Turmstrasse en Booka Shade wagen een poging om hun muziek live te laten horen aan het publiek. Oh ja, nog een vergeten die ook even een live-set komt draaien: last but zeker not least, Inner City! En dit is nog niet eens alles mensen van Loveland Festival!

Houd jij van B2B-sets? Kom dan zondag naar Loveland Festival! Op de Legacy stage draaien hier namen als Sébastien Léger, Aril Brikha, Arjuna Schiks, Remy, Dimitri, Michel de Hey, Melon, Vince Watson en Benny Rodrigues overweldigende B2B-sets! Dus kom dat zien, kom dat zien!

Wil je de volledige line-up bekijken? Check dan even onze festivalpagina van Loveland Festival!

Loveland Festival Hotel?

Loveland zou Loveland niet zijn als ze zich niet zouden onderscheiden van andere festivals. Daarom kondigden de organisatie deze week aan dat er een heus Loveland Festival Hotel zal zijn, speciaal ingericht voor de bezoekers van het jaarlijks terugkerende festival in Amsterdam. Het is niet zomaar een Hotel, het is een 4-sterren hotel gelegen tussen het oude centrum van Amsterdam en het Sloterpark! Dit Hotel biedt je een geweldig uitzicht over de eeuwenoude stad en is voorzien van alle moderne gemakken, een Skybar en Rooftop BBQ’s. Verder zullen er exclusieve afterparty’s en brakke brunches aanwezig zijn in het Loveland Hotel.

Wil jij het festival vanuit een ander perspectief meemaken? Dan is de speciale Golden Package wat voor jou! Dit ticket verleend jou toegang tot 2 dagen backstage op het festival! Alle tickets zijn nu verkrijgbaar in de webshop!

30 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter