Loveland van Oranje maakt Line-up bekend!

Loveland van Oranje maakt Line-up bekend!

Nederland kijkt weer uit naar een van de meest feestelijke dagen van het jaar: Koningsdag 2020. Ook een techno liefhebber wordt die dag op zijn of haar wenken bediend! Er zijn genoeg techno feestjes die dag te vinden, waaronder dus Loveland van Oranje Festival 2020! Dit spectaculaire festival heeft zojuist haar line-up bekend gemaakt aan de buitenwereld!

Loveland zelf noemt het een ”Royal line-up” en wij kunnen je verklappen, dat is ook echt zo. Het zijn niet zomaar artiesten die hierin vermeld staan, met headliners als Amelie Lens, Pan-Pot en Kevin De Vries is dit hét festival voor op je Koningsdag! Loveland van Oranje staat ook bekend om de te gekke back-to-back performances en deze zullen binnenkort worden bekend gemaakt door de organisatie. Check de volledige line-up op onze festivalpagina van Loveland van Oranje Festival 2020.

Ticket-sale start binnenkort

Wil jij een kaartje bemachtigen voor LoveLand van Oranje 2020? Wees er dan snel bij want de Early-birds bij voorgaande edities waren al binnen een paar minuten uitverkocht. Tip van de redactie; Schrijf je in voor de pre-registratie, met deze registratie krijg je al eerder toegang tot de Ealy-bird kaartjes en ben je dus (bijna) gegarandeerd van een kaartje! Ticket-sale gaat op 6 februari officieel van start! Ze gaan als warme broodjes over de toonbank dus op=op!

Foto header: FaceBook Loveland van Oranje

15 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter