Lowlands maakt eerste 55 namen bekend

Lowlands maakt eerste 55 namen bekend

Lowlands is een van de bekendste festivals in Nederland. Het driedaagse festival vindt plaats in Biddinghuizen op het terrein van Walibi Holland. Dit jaar vindt het festival plaats van vrijdag 21 t/m zondag 23 augustus. Het festival heeft een deel van de line-up bekend gemaakt!

Eerste namen
Lowlands heeft maar liefst 55 namen bekend gemaakt. Een mooi aantal voor de eerste release! Als we naar de line-up kijken zie je een mooie combinatie van verschillende genres. Er zijn zowel nationale- als internationale toppers te zien op het podium! Een aantal van deze internationale artiesten zijn Amelie Lens, Liam Gallagher, Die Antwoord, Sam Fender en Tom Walker. Hip hop liefhebbers hebben tot nu toe niks te klagen. Zij kunnen terecht bij StormzyTrippie Redd en Denzel Curry. Nederlandse artiesten zijn onder andere Eefje de Visser en Typhoon. Ook de Opposites is te vinden op Lowlands 2020!

Bandjes zijn natuurlijk ook niet te missen op de line-up. Zo zijn The Chemical Brothers, Bring Me The Horizon, Foals en London Grammar. Tash Sultana wordt hier benoemd omdat ze ook wel One-person-band wordt genoemd.

Benieuwd naar alle 55 namen? Check het op onze Lowlands pagina!

Ticketverkoop
De ticketverkoop gaat nu echt bijna van start! Zorg dat je op zaterdag 8 februari om 11:00 klaar zit voor de ticketsale. Deze sale zal hard gaan, dus het is slim als je via meerdere apparaten tickets probeert aan te schaffen.

4 februari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter