Lowlands maakt eerste namen van line-up bekend

Lowlands maakt eerste namen van line-up bekend

Ondanks de huidige maatregelen rondom het coronavirus is er ook vaker positief nieuws te melden. Er wordt in een hoog tempo gevaccineerd en het garantiefonds komt rond 1 juli ook om de hoek kijken. De organisatie van Lowlands , één van de grootste muziekfestivals van Nederland, heeft er goede hoop in dat het festival ‘gewoon’ van vrijdag 20 t/m zondag 22 augustus op een veilige manier kan plaatsvinden.

Line-up release

De eerste 54 namen van Lowlands zijn al bekendgemaakt. Onder andere The Chemical Brothers, Liam Gallagher, The Opposites en Denzel Curry zullen aanwezig zijn. Natuurlijk moet nog maar blijken of alle artiesten daadwerkelijk ook aanwezig kunnen zijn vanwege de binnen- en buitenlandse maatregelen rond die tijd. ‘Het belangrijkste op dit moment is dat al deze acts volmondig hebben aangegeven erbij te zijn als de omstandigheden het toelaten. Uiteraard zijn we met nog meer acts in gesprek, die op dit moment nog niet zijn bevestigd.’ aldus de organisatie van Lowlands. Check onze pagina voor de eerste namen van de line-up van Lowlands.

Ticketverkoop

De tickets voor Lowlands 2020 waren binnen 5 uur compleet uitverkocht! Omdat het festival in 2020 niet door kon gaan, was er de mogelijkheid om een refund aan te vragen. Hierdoor zullen er voor de editie van 2021 weer een aantal tickets beschikbaar komen. Deze tickets gaan tegelijkertijd met de Gllamcamp-packages in de verkoop. Zodra de ticketverkoop is gestart vind je dat op onze pagina of op de webpagina van Lowlands zelf. Gekochte tickets voor de editie van 2020 blijven geldig voor de editie van 2021.

16 maart 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter