Lowlands maakt ticket verkoopdatum bekend

Lowlands maakt ticket verkoopdatum bekend

Binnenkort kun je tickets halen voor het Lowlands Festival! Het festival in Biddinghuizen vindt volgend jaar plaats van vrijdag 21 t/m zondag 23 augustus. Meer info over de ticketverkoop? Die vind je hier!

De ticketinformatie

De kaartverkoop voor A Campingflight to Lowlands Paradise begint zaterdag 8 februari om 11:00u. De tickets voor Lowlands worden via Ticketmaster verkocht. Bekijk hieronder de prijzen. Je kunt wat geld besparen door een groepsticket te kopen!

  • Festivalticket: €220,-
  • Groepsticket (10 personen): €210,- p.p.

Ook is het mogelijk om je ticket in termijnen te betalen, het is namelijk ook geen klein bedrag! Bij de eerste termijn betaal je dan €97,50 en bij de tweede en derde €65,-.

Zeer snel uitverkocht

Lowlands is zeer populair, en vrijwel elk jaar uitverkocht. Bereid je dus goed voor met onze tips & tricks! Als jij graag naar de volgende editie wil gaan, wensen wij je alvast heel veel succes met het tickets bemachtigen!

Nog geen line-up?

Ja, er zijn inderdaad nog geen artiesten bekend gemaakt. De organisatie verteld dat er hard wordt gewerkt, en voor de kaartverkoop worden de eerste acts bekendgemaakt. Geen zorgen dus! Blijf op de hoogte door op het hartje te drukken van onze Lowlands festivalpagina.

12 december 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter