Maak je klaar voor de winter met Winter Park Festival!

Maak je klaar voor de winter met Winter Park Festival!

Op zaterdag 25 november kunnen alle feestbeesten weer los gaan op dé spectaculairste winteropening van het jaar; Winter Park Festival. Een lawine aan muziekgenres zal van 13:00 uur tot 23:00 uur door de besneeuwde bergen van Aquabest razen. Zet je skibril op, trek je meest hertige pakje aan en bereid je voor op een razende sneeuwstorm aan confetti die het partykasteel op zijn grondvesten zal laten schudden.

 

Een terrein in volledige wintersferen, vier stages met een knallende line-up en meters bier zijn alle ingrediënten voor een gegarandeerd groot fout feest! Op de mainstage krijg je een flinke dosis chaos en gekkigheid met STUK, Marco Schuitmaker, Yes-R, Chris Deluxe, Dansado & De Feestmeester en veel meer. Trek je stampschoenen maar aan, want het tempo wordt opgevoerd bij Raushaus stage met onder andere Paul Elstak, Zany, Bass Chaserz, DJ Potato en meer! Smeltende gletsjers bij Heimwee waar onder andere Derek Shots, Martin B en Marlon Galvao de temperaturen drastisch gaan laten stijgen. Flink met de billen schudden op de lekkerste R&B tracks & heetste guilty pleasures. En als kers op de schwarzwalder presenteren we de gezelligste skihut van het Zuiden: Wunderbar! Springen en Hossen op de foutste après-skihits met Jordy van den Boer, Papa Lauda, Bart van Dishoeck en viel mehr!

Stap in die gondel, want je kan nog aanwezig zijn bij Winter Park 2023! Tickets gaan als warme Kaiserbrötchen over de toonbank, maar zijn via deze link nog beschikbaar. Wees er snel bij, anders verdwijnt jouw kans op een ganz geile party als sneeuw voor de zon.

3 oktober 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter