Martin Garrix: ”We openen weer een pop-up store tijdens ADE en dat wordt super vet, dus kom zeker langs!” 

Martin Garrix: ”We openen weer een pop-up store tijdens ADE en dat wordt super vet, dus kom zeker langs!” 

De echte die-hard fans van Martin is het vast en zeker niet ontgaan: op 17 oktober wordt het boek ‘LIFE = CRAZY van deze wereldberoemde DJ/producer gelanceerd. Om dit te vieren opent Martin Garrix tijdens het Amsterdam Dance Event een pop-up store in X BANK.

Martin Garrix: ”Ik heb heel veel zin in de lancering van het boek. Ook openen we weer een pop-up store tijdens ADE dit jaar en dat wordt super vet, dus kom zeker langs!” 

LIFE = CRAZY is een visuele reis door het leven van de wereldberoemde DJ/producer. Het geeft een uniek kijkje in zijn leven weer met persoonlijke momenten tot de meeste fantastische shows. Dit allemaal gevisualiseerd door indrukwekkende en intieme beelden. Wij zijn nieuwsgierig!

Pop-up store
Van 18 oktober tot en met 21 oktober kun je bij X BANK terecht voor de echte ‘Martin Garrix experience’. Naast de lancering van het boek met expositie en de verkoop van de officiële merchandise is Microsoft ook aanwezig om de bezoekers te trakteren op een unieke ervaring in het verlengde van het boek. Microsoft AI analyseerde duizenden foto’s die de laatste selectie voor het boek niet hebben gehaald en hebben daarmee een caleidoscoop gecreëerd waarin fans omringd zullen worden door foto’s speciaal geselecteerd voor hen. Als dat nog geen trigger is om te gaan!?

Beeld: The Media Nanny

2 oktober 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter