Maximaal genieten van Koningsdag? Boek nu jouw Partybus

Maximaal genieten van Koningsdag? Boek nu jouw Partybus

Het is bijna zover: Koningsdag! En dat vraagt om een goed feestje. Jij hebt ongetwijfeld al tickets voor één van de gezellige festivals op 27 april gescoord. Maar heb jij nog geen vervoer? Met Partybussen kun je maximaal genieten en zorgen wij ervoor dat je veilig thuiskomt. Geen zorgen, veel plezier!

Organiseer jouw eigen busreis en ben verzekerd van een gezellig en goed georganiseerde heen- en terugreis. Of koop losse bus tickets richting jouw geplande Koningsdag festival, hieronder vind je een overzicht van de busreizen op Koningsdag. 

 

Supersized Kingsday Festival 

Tijdens Koningsdag wordt het weer knallen op het grote én gezellige Supersized Kingsday Festival! Met maar liefst 80 artiesten zijn alle hardere stijlen vertegenwoordigd. Laat de voorpret maar beginnen en stap bij ons in naar Supersized Kingsday Festival.

 

Kingdance Festival 

Trommel jouw vrienden op, want samen gaan we naar Kingdance Festival! Zwolle is de hotspot om helemaal los te gaan op 27 april. Met de beste artiesten en een gloednieuwe techno area mag je dit festival eigenlijk niet aan je voorbij laten gaan! 

 

Kingsland Festival Amsterdam

Genieten van verschillende artiesten en proosten op de Koning? Dat kan allemaal bij Kingsland Festival in Amsterdam. Met een variërend aanbod artiesten, verspreid over vijf area’s, kan jij hier de hele dag feesten. Stap bij ons in de bus richting Kingsland Festival!

 

Free Your Mind Kingsday

Ga jij lekker op techno muziek? Dan heb jij vast en zeker tickets voor Free Your Mind Kingsday. Met verschillende artiesten wordt het terrein van International Airport Breda omgetoverd tot een gezellig feest. Rijd met ons mee naar Free Your Mind Kingsday!

 

Waarom met een bus van Partybussen.nl?

  • Je kunt jouw eigen opstaplocatie aanvragen met minimaal 7 vrienden! 
  • Je hoeft niet op het openbaar vervoer te wachten of te staan in de bus of trein, want wij reserveren speciaal voor jou een plekje in een luxe touringcar.
  • De bus rijdt de snelst mogelijke route en je hoeft niet over te stappen.
  • Het feestje begint al in de bus onder het genot van muziek en een drankje. 

Met vragen kan je altijd bij de klantenservice terecht.

28 maart 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter