Meisjes Blijven Meisjes ADE Special maakt line-up bekend!

Meisjes Blijven Meisjes ADE Special maakt line-up bekend!

Op Zaterdag 19 oktober is het zo ver. Meisjes Blijven Meisjes ADE Special!

Het concept Meisjes Blijven Meisjes komt van Frenna. Ongeveer vier jaar geleden hebben Frenna, Two Crooks, Ronnie Flex en Emms deze hit de wereld in gebracht. In datzelfde jaar is het concept ontstaan. Na vele clubedities en locaties is het tijd voor het échte grote werk. Meisjes Blijven Meisjes vindt namelijk plaats in AFAS Live! Als jij van hip-hop, R&B en urban houdt, is dit een feest dat je zeker niet wilt missen!

Line-up

Oke, eindelijk is de line-up bekend gemaakt! Grootste artiesten gaan er een vreselijk heette avond van maken. Niemand minder dan Bizzey, Chivv, SFB en natuurlijk Frenna zelf zullen iedereen omver blazen met hun performance. De complete line-up vind je hieronder. De timetable zal later bekend worden gemaakt.

Overige info

Dit feest vindt plaats op 19 oktober 2019 in AFAS Live in Amsterdam. Het is een ADE editie. De avond begint om 22:00 en je mag doorgaan tot 05:30 s’ochtends! Om binnen te komen moet je minimaal 18 jaar oud zijn. De Fase 2 Tickets gaan op 20 september om 19:00 in de verkoop. Wacht niet te lang, de ticketverkoop gaat snel!

Check de ADE festival agenda voor alle ADE feestjes!

Meisjes Blijven Meisjes line-up ADE 2019

© Website meisjesblijvenmeisjes

23 september 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter