Met je voeten in het zand naar Strandfestival ZAND!

Met je voeten in het zand naar Strandfestival ZAND!

Nog maar drie weken tot we weer bij elkaar kunnen komen op het Almeerderstrand. Hopelijk kunnen we dan genieten van iets beter weer dan dat we nu hebben, maar dat mag de pret alsnog niet drukken! Strandfestival ZAND heeft deze heeft dit jaar maar liefst 3 stages; De Mainstage, Het Foute Strandfeest en nieuw dit jaar De Moosebar. Afgelopen weekend heeft deze bar nog op Tomorrowland gestaan! Hoe cool is dat?

Op de Mainstage kun je genieten van Nederlands beste popartiesten. Denk hierbij aan Antoon, Emma Heesters, FLEMMING en nog veel meer! Ben je meer in de foute stemming en dan kan je terecht bij Het Foute Strandfeest waar onder andere Mental Theo, Joel Borelli en Sjaak voor jou zullen gaan optreden. Gelukkig is onze Engelbewaarder Marco Schuitmaker er ook bij om zijn hit aan jullie te verkondigen zodat er volle bak kan worden meegezongen.

Met je voeten in het ZAND het après-ski gevoel ervaren, klinkt dat niet fantastisch?! In de Moose Bar draait het om feesten en plezier maken. Samen met je vrienden geniet je hier van de lekkerste après-ski hits onder het genot van een verfrissend biertje en de nodige shotjes. Proost!

Ook geniet je van een uitgebreide food line-up, zomerse cocktails en héél veel leuke activiteiten zoals strand spelletjes en karaoke.

Kom jij zaterdag 19 augustus ook langs om met ons samen een heerlijke dag te beleven? Koop dan snel hier je tickets voordat het te laat is!

Zonnige groet en tot 19 augustus!

31 juli 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter