Organisator Glastonbury hoopt dat festival mogelijk is deze zomer

Organisator Glastonbury hoopt dat festival mogelijk is deze zomer

De nestor en organisator van het Engelse Glastonbury Music Festival, Michael Eavis, hoopt dat de editie van dit jaar door kan gaan als mensen gevaccineerd zijn. De Brit heeft zelf op oudjaarsavond het coronavaccin ontvangen.

Vaccineren

Eavis vond het geweldig dat hij zijn vaccinatie al zo snel kreeg. Hij zei te hopen dat iedereen de kans grijpt om een vaccinatie te halen als ze worden opgeroepen. Glastonbury’s 50e jubileumeditie, met headliners Sir Paul McCartney, Taylor Swift en Kendrick Lamar, werd afgelopen zomer geannuleerd vanwege de pandemie. Volgens Michael kan het dit jaar in juni gewoon doorgaan als genoeg van de bevolking zich laat vaccineren. “Het is echt belangrijk dat iedereen van de gelegenheid gebruik maakt om het gratis vaccin te krijgen wanneer het hem wordt aangeboden – het is onze enige echte kans om onszelf en onze vrienden en familie tegen deze ziekte te beschermen.

“Zou het niet geweldig zijn om het grootste deel van onze bevolking vóór juni 2021 te laten vaccineren, zodat we de volgende zomer in de echte ‘Glastonbury-stijl’ kunnen vieren.”

5 januari 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter