Mysteryland geeft digitaal festival vanuit de lucht

Mysteryland geeft digitaal festival vanuit de lucht

Eerder in april werd al bekend gemaakt dat Mysteryland 2020 niet door kan gaan door de coronacrisis en uitgesteld wordt tot augustus 2021. Mysteryland vindt normaal gesproken plaats tussen de prachtige graslanden, bossen en meren van het Floriadeterrein in Haarlemmermeer. Het festival trekt jaarlijks veel bezoekers. Dit jaar verwachtte de organisatie zo’n 130.000 bezoekers, dus dat door de pandemie ook dit festival werd geschrapt, was moeilijk om te verteren.

De lucht in

Toch heeft organisator ID&T niet stilgezeten. Mysteryland zal op zaterdag 29 augustus 2020 hun passie voor muziek met iedereen delen via een onvergetelijke show. Maar liefst 50 artiesten via 8 verschillende stages gaan in luchtballonen hun live-set draaien. Onder anderen Joris Voorn, Paul van Dyk, Sander van Doorn, Vunzige Deuntjes Soundsystem en Sefa zullen tussen 19.00 uur en 01.00 uur te zien en horen zijn vanuit de luchtballonen. De show is gratis te bekijken op live.mysteryland.com.

Alternatieve invulling

Mysteryland 2020 zou voor het eerst onder het bewind staan van Milan Raven, de kersverse managing director van ID&T.  Ondanks dat hij baalt, is hij blij met de alternatieve invulling. “Samen met het team zijn we op zoek gegaan naar een alternatieve manier om een hoogtepunt te creëren als afsluiting van de zomer. Dat zijn we ook aan onze stand en onze bezoekers verplicht. Dat is, met medewerking van een aantal grote artiesten, letterlijk gelukt.”

27 augustus 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter