Mysteryland maakt mega line-up bekend

Mysteryland maakt mega line-up bekend

Mysteryland is het grootste elektronische muziek festival van Nederland. Hier komen muziek en magie samen. Wanneer je door de deuren loopt waan je je in een zee van creativiteit, muziek, heel veel lekker eten en de meest gekke activiteiten. Het vindt plaats van 30 augustus t/m 1 september 2024 op het schitterende Floriadeterrein.

Met ze’n alle genieten van muziek staat bij Mysteryland centraal. Alle stromingen binnen de elektronische muziek komen voorbij. Van house, techno en trance tot hardstyle, Hip Hop en Afrobeats.

Dit jaar belooft Mysteryland een iconisch weekend met optredens van de grootste artiesten. Met als knaller van de avond, de vrouw die al meerdere malen is uitgeroepen tot beste techno DJ van de wereld, Charlotte De Witte! Zij zal de mainstage afsluiten met een fantastische closing act.

De liefhebbers van de technoscene kunnen tijdens het Mysteryland weekend genieten van onder andere: Hi-lo, DIØN, Michel De Hey, Lilly Palmer en 999999999. Ze draaien de grimmigste plaatjes vanaf de gaafste stage’s. Voor alle house liefhebbers staan Oliver Heldens, Nicky Romero, Joris Voorn en nog een hele hoop veel belovende artiesten op het programma. Andere opvallende namen die de line-up zullen versterken zijn onder meer Sefa, Franky Rizardo, Nic Fancuilli, Adam Beyer en Brennan Heart.

Facebook Mysteryland

Elk festival is beter met mooi weer dus kijk maar vast uit naar dansen in het heerlijke zonnetje, een drankje in je hand en de voetjes van de vloer op de lekkerste vunzige deuntjes van onder andere Freddy Moreira, Jonna Fraser, Adf Samski, Yssi SB en nog veel meer.

Een aantal opvallende speciale b2b optredens worden verzorgd door Max Dean b2b Luke Dean en Yellow Claw b2b Natte Visstick.

Een hoogtepunt van aankomende editie is de meest indrukwekkende hardstyle stage die Mysteryland ooit heeft gehad. Dit wordt keihard beuken op uitzonderlijke showcases, gave lichtshows en audiovisuele elementen.

Facebook Mysteryland

Trommel je vrienden af en bestel nog snel je tickets. De indeling met stage en dag en de timetable zal nog bekend worden gemaakt. Houd dit allemaal in de gaten op de eigen Mysteryland Festival pagina.

27 februari 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter