Nieuwe locatie Central Park Festival

Nieuwe locatie Central Park Festival

Per 23 mei 2020 is Park Transwijk de nieuwe thuisbasis van het Popfestival, Central Park Festival. De organisatie is terecht erg trots op de nieuwe locatie. Park Transwijk is voorzien van groene natuur, een grote vijver en een mega grasweide en dat is de ideale omgeving voor dit prachtige festival! Het nieuwe park ligt ongeveer twee kilometer hemelsbreed van de oude locatie!

Volgens de organisatie is Park Transwijk altijd al een droom geweest. Vooral nu bekend is geworden dat de huidige locatie omgetoverd gaat worden in industrieel terrein, heeft de organisatie in overleg met de gemeente Utrecht besloten om deze verhuizing eerder dan gepland in werking te zetten. De organisatie geeft aan dat Park Transwijk een plek is waar ze kunnen bouwen aan een meer zekere toekomst voor het festival. Central Park Festival is erg blij dat het al eerder gelukt is om deze droomlocatie voor zich te winnen. Naast dat het een geweldig park is, is de bereikbaarheid ook een stuk beter vooral met het OV en de ouderwetse fiets.

Verder kunnen alle ticketkopers een bericht vanuit de organisatie verwachten met daarin alle informatie rondom de verhuizing van het Utrechtse festival. Uiteraard worden alle omwonende van Park Transwijk ook op de hoogte gesteld van de verhuizing.

18 februari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter