Nieuwe locatie voor Kingsland 2020

Nieuwe locatie voor Kingsland 2020

Kingsland Festival is het grootste ééndaagse dance festival en het grootste koningsdag festival van Nederland. Ze weten precies hoe ze een geweldige editie moeten opzetten. De eerste editie vond plaats in 2013 in Amsterdam. Hier is in de loop der jaren wel het een en ander aan verandert. We hebben het natuurlijk over de grootte en de locaties van het festival.

Nieuwe locatie

Kingsland was vorig jaar terug te vinden in vijf steden. Dit waren de steden Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Den Bosch en Twente. Daar komt aankomende editie verandering in. Kingsland zal dit jaar in vier steden worden georganiseerd. Twente en Den Bosch vallen weg en Tilburg komt hiervoor in de plaats. Ze blijven dus wel in het zuiden!

Amsterdam vindt zoals altijd plaats in de RAI en in Groningen kan het festival ook weer worden gevierd op het Stadspark. Rotterdam krijgt een nieuwe locatie, namelijk het Sportpark Woudestein. In Tilburg zal het festival plaatsvinden in het Spoorpark.

©Facebook Kingsland

Line-up & ticketsale

Verwacht grote nationale- en internationale artiesten! De line-up is nog niet bekend gemaakt en de ticketverkoop laat ook nog even op zich wachten. De verkoop start namelijk op donderdag 6 februari om 12:00 uur. Je kan jezelf al pre-registreren. Hierdoor krijg je toegang tot de Early Bird Ticketsale. Korting is altijd mooi mee genomen, toch? 😉

 

23 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter