Nieuwe namen Rock Werchter 2019!

Nieuwe namen Rock Werchter 2019!

Op donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni is er weer een nieuwe editie van Rock Werchter 2019.  De line-up van Rock Werchter die eind maart bekend gemaakt werd was verassend en gevarieerd, maar toch was niet iedereen er blij mee.

Niet iedereen was zo blij met het ingekorte donderdagprogramma. Rock Werchter lost dat natuurlijk allemaal op en zeker omdat er nooit teveel Rock Werchter kan zijn. Daarom hebben ze 8 namen aan de line-up toegevoegd. Mogwai, Black Box Revelation, Zwangere guy, Miss Angel, Palace, Geike, The Vintage Caravan en Georgia zijn nieuw voor de donderdag. Dat betekent dat deze artiesten er niet op de zondag zijn zoals eerder was aangekondigd. Maar Ilbibio Sound Machine hebben ze dan weer toegevoegd aan de zondag.

De volledige line-up en het uurschema van de optredens is helemaal compleet! Je kan heel de line-up + uurschema zien op de Rock Werchter festival pagina.

De kaartverkoop voor Rock Werchter is al even bezig en daardoor zijn er al een aantal dagen uitverkocht. Een combi ticket (4 dagen) kost €243,00.  De dagtickets voor de vrijdag 28 juni en voor zaterdag 29 juni zijn helaas uitverkocht. De vraag naar de dagtickets is erg groot, daarom worden er per festivaldag 1000 extra dagtickets in verkoop gebracht.

7 mei 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter