Nieuwe namen Sziget bekend gemaakt!

Nieuwe namen Sziget bekend gemaakt!

Al eerder werden de grote namen Billie Eilish, Florence + The Machine en Imagine Dragons aangekondigd aan de line-up van het 6-daagse festival in Boedapest. Vanochtend zijn er nog een groot aantal andere namen bekend gemaakt en die stellen zeker niet teleur.

Naast grote artiesten zoals Niall Horan, YUNGBLUD en de populaire groep Nothing But Thieves die in december al werden aangekondigd zijn er nu weer bijna 50 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Sziget.

Lorde

Het nummer ‘Royals’ is een van de bekendste hits van Lorde, hierdoor heeft de 26-jarige zangeres al twee Grammy’s op haar naam staan. Lorde, wat de artiesten naam is van Ella Marija Lani Yelich-O’Connor is, geboren in Nieuw-Zeeland. Nu reist ze de wereld over om mensen te laten genieten van haar muziek en staat ze dit jaar onder andere op Sziget!

Macklemore 

Ben Haggerty, die de artiestennaam Macklemore draagt, heeft een aantal grote hits op zijn naam staan. ‘Can’t Hold Us’ dat al bijna 2 miljard streams heeft op Spotify wordt nog steeds met volle borst meegezongen op elk concert en festival waar Haggerty aanwezig is. Dit beloofd een groot feest te worden!

Mumford & Sons

De Britse band Mumford & Sons zal ook aanwezig zijn. De groep bestaat uit, Marcus Mumford (leadzanger), Winston Marshall, Ben Lovett en Ted Dwane. De band is al sinds 2007 actief en heeft een groot aantal hits uitgebracht. De allergrootste hit is zeker wel ‘Little Lion Men’, het lied bestaat al sinds 2009 en wordt nog steeds overal gedraaid!

Zie hieronder de volledige line-up en check onze Sziget pagina voor meer informatie!

Sziget Facebook 2023

Het festival vindt plaats van 10 tot 15 augustus in Boedapest (Hongarije) en Sziget eiland wordt omgetoverd tot een plaats genaamd The Island Of Freedom.

Er zijn nog tickets beschikbaar, zie hier een overzicht van de tickets die nog beschikbaar zijn:

  • Full Festival Pass €381,-
  • Full Festival VIP Pass €621,-
  • 3 Day Pass €262,-
  • 3 Day VIP Pass €442,-

Ben jij erbij? Houdt de site dan goed in de gaten want er worden nog meer namen bekend gemaakt!

14 maart 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter