Nieuwe stadscamping voor Drift Festival

Nieuwe stadscamping voor Drift Festival

Met niet één, maar twee festivaldagen pakt Drift Festival uit dit jaar. En nu het festival een heuse weekender betreft, kan de ultieme festivalbeleving, namelijk de camping, uiteraard niet ontbreken. De organisatie van Drift Festival heeft daar wel een heel bijzondere draai aangegeven. Heel Nimma zal in het pinksterweekend van vrijdag 7 tot en met zondag 9 juni (maandag iedereen vrij!) namelijk in zijn geheel worden omgetoverd tot een grote stadscamping!

Het concept is simpel: op deze website bieden gastvrije Nijmegenaren gratis slaapplaatsen aan voor festivalgangers elders uit het land. Hoewel het de allereerste festivalcamping in zijn soort is, lijkt het concept, op de dag van de lancering, al aardig aan te slaan. Inmiddels staan er al diverse ‘kampeerplekken’ online en zijn er zelfs al twee locaties verhuurd!

We zien dat festivalorganisaties de laatste jaren duurzaamheid, terecht, hoog in het vaandel hebben staan. Helaas gaat dat vaak ten koste van de bezoekers, denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van een hardcup die je vervolgens de hele dag vast moet houden. Dit unieke campingconcept is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens super voordelig voor de bezoekers!

Ben jij, net als wij van FestivalFans, super enthousiast geworden? Klik dan hier en scoor een slaapplek om jouw Drift Festival beleving compleet te maken! Kom je uit Nijmegen en wil jij onderdeel zijn van dit geweldige concept door het aanbieden slaapplekken, klik dan hier. Naast een nóg gezelliger Drift Festival ontvang jij dan ook nog eens de nieuwe Jägermeister coolpack en coolbag cadeau!

Heb je nog geen kaartje voor Drift Festival 2019? Wees dan snel, want de zaterdagtickets zijn al uitverkocht. Wél zijn er nog enkele weekendtickets en zondag tickets te koop. Deze kun je hier bestellen!

Header foto: Guyhouben.com

7 mei 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter