Nog geen plannen voor dit weekend?

Nog geen plannen voor dit weekend?

We hebben weer een aantal leuke festivals dit weekend in de agenda staan! Dus heb je nog geen planning? Ga dan gezellig met je vrienden naar een van deze festivals.

Weekend Magnifiek

Op vrijdag t/m zondag 24 maart vindt het festival Magnifiek plaats. Het is een weekend festival, mét overnachting in een heerlijke bungalow. Ideaal voor een gezellig vriendenweekend! De kaartverkoop loopt bij dit festival dan ook net iets anders dan bij normale festivals. Je boekt namelijk per groep een bungalow. Ze hebben natuurlijk ook weer leuke artiesten zoals: Wouter S, La Fuente en De Lievelings DJ’s van je Zusje.  Alle tickets voor dit festival zijn helaas al helemaal uitverkocht.

Wonderland Festival Indoor

Dit jaar niet s’ nachts maar overdag! Op zaterdag 23 maart zal het op het Thuishaven terrein los gaan van 13:00 t/m 23:00 uur. Op Wonderland Festival Indoor kan je de lekkerste techno, techhouse en house verwachten verdeeld over 3 stages. AnD, Cloonee en Toman zijn een van de artiesten die er zullen zijn. De kaartverkoop is al even bezig! Voor €35,99 heb jij al een ticket in je handen.

Circus X Festival

Voor dit festival reizen we af naar Hoek van Holland. Het Circus X Festival vindt ook op zaterdag 23 maart plaats. Een festival bomvol lekkere hitjes, carnavalkrakers, optredens en nog veel meer! Mental Theo, T-spoon en Ziggy zijn een van de artiesten waar je op dit festival van kan genieten. Voor €30,85 heb jij al een ticket voor het Circus X Festival.

21 maart 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter