Nieuws

Officiële aftermovie van The Flying Dutch

Officiële aftermovie van The Flying Dutch

The Flying Dutch brengt de officiële aftermovie uit. Bekijk hem hieronder.

Kun je nog geen genoeg krijgen van TFD na het bekijken van dit filmpje? Niet getreurd The Flying Dutch zit dit jaar niet stil. Komende events van de organisatie zijn dit jaar te bezoeken.

Komende TFD events

Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!
The Flying Dutch Curaçao

Bekijk onze event pagina’s voor meer informatie!

Shanna

Reporter: Shanna

Sinds mijn eerste bezoek aan een festival ben ik verkocht. Het liefst bezoek ik een festival waar ik kan verdwalen, op avontuur kan en onvergetelijke herinneringen kan maken. Ik ben verliefd op EDM en een line-up met grote namen is een must voor elk feest of festival dat ik bezoek!

Shanna

juni 18th, 2018

No comments

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.