OH MY! Festival komt naar Rotterdam

OH MY! Festival komt naar Rotterdam

OH MY! Festival vond altijd plaats in Amsterdam, maar in 2022 ruilt het festival Amsterdam voor Rotterdam. OH MY! Festival heeft namelijk samen met ALDA een 5-jarige deal getekend bij De Kuip. De groeimogelijkheden van het Arenapark waar het festival eerder was waren beperkt. Door het festival voortaan in De Kuip te houden biedt het meer mogelijkheden om ambities voort te kunnen zetten.

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni zal het festival plaatsvinden in het Feijenoord Stadion. Door een extra dag eraan toe te voegen kunnen er dubbel zoveel festivalgangers dit feestje bezoeken, maar liefst 80.000.

De exclusieve voorverkoop start op donderdag 9 december om 12:00 en het is al mogelijk om je daarvoor in te schrijven. De line-up wordt in januari 2022 bekend gemaakt. We kunnen in ieder geval genoeg internationale artiesten verwachten zoals Lil Baby en Lil Durk.

Nu OH MY! Festival naar Rotterdam verhuist, zal dit het eerste meerdaagse R&B, rap, afrobeats en hiphop muziekfestival zijn dat in Rotterdam wordt georganiseerd. Het festival past goed bij Rotterdam omdat het de stad is waar hiphip groot werd, maar ook nog steeds populair is.

3 december 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter