Oh My! maakt eerste namen bekend

Oh My! maakt eerste namen bekend

Hip-Hop fans opgelet! Oh My heeft de eerste namen bekend gemaakt, en zoals je van het festival gewend bent zijn de artiesten weer veelbelovend! Bryson Tiller, Lil Tjay en NLE Choppa maken hun aanwezigheid bekend. 

Dit jaar zal Oh My! voor het eerst plaatsvinden op Almere Beach! De genres Hip-Hop, R&B en Rap in combinatie met zomer, zee en zon zijn alle ingrediënten voor een perfect festival. Het festival vindt plaats op 15 juli van 12:00 tot 23:00. Oh my! wordt verdeeld in 4 stages, waaronder een natuurlijk een Mainstage, Afrobeatstage en een Favelastage. Als 4e is er een stage bestemd voor de grootste UK acts en onze favoriete Nederlandse rap en hip-hop artiesten.

Bryson Tiller
De Headliner dit jaar is Bryson Tiller, de Rapper, zanger en songwriter staat onderandere bekend om zijn songs ‘Exchange’ en ‘Don’t’. Tiller heeft al miljarden streams op zijn naam staan.

NLE Choppa
NLE Choppa zorgt er ook voor dat de mensen die een ticket hebben voor het festival zich er extra op kunnen verheugen. De artiest is pas 20 jaar en vertegenwoordigt hierdoor ook een jonger publiek. Ondanks dat heeft Choppa al een hoop hits op zijn naam staan met samenwerkingen met onder andere Roddy Rich en Blue Face.

Black Sherif
Met het nummer ‘First Sermon’ uit 2o21 brak de Ghanese zanger en rapper Black Sherif door in de hip-hop scene. Hij brengt hit naar hit uit en staat al op verschillende podia over heel de wereld. Nu ook in Almere! Mohammed Ismail Sherif Kwaku Frimpong (originele naam) is zelf pas 21 jaar.

Fireboy DML 
De 27-jarige Adedamola Adefolahan die de artiesten naam Fireboy DML draagt zal ook aanwezig zijn op Oh My! Je kunt hem kennen van verschillende hits, zoals Peru die tot een samenwerking met Ed Sheeran heeft gebracht.

Nederlanse Bodem
Buiten de internationale artiesten zullen er ook genoeg populaire artiesten van ons eigen land aanwezig zijn, zoals niemand minder dan Boef, Lijpe, Josylvio en Mula B.

 

Zie hier de line-up tot nu toe:

Je kan vanaf nu je tickets halen:

Tickets Early Bird Regular Regular
General Acces Ticket €95,19 €99,97 €111,99
Golden Circle Ticket €124,99 134,39 €145,59
VIP Ticket €169,99 €184,79 €195,99

Zien we jou daar?

16 maart 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter