Oh My Music Festival verhuist naar een nieuwe locatie!

Oh My Music Festival verhuist naar een nieuwe locatie!

Op zaterdag 18 juli 2020 is het tijd voor het Oh My Music Festival. Dit is het grootste urban muziekfestival in Nederland. De tickets van de editie in 2019 waren in januari al uitverkocht. Die editie was goed voor zo’n 34.000 muziekliefhebbers. Een ding is duidelijk. Oh My Music Festival heeft veel fans!

Nieuwe locatie

Na een aantal edities op het Arenapark is het dan toch echt tijd voor een nieuwe plek, een plek waar veel meer mensen kunnen genieten van festival. In 2020 zal het Almerderstrand in Amsterdam worden omgetoverd tot een groot urban muziekparadijs! Het chille aan deze locatie is dat het maar 15 minuten van het Arenapark af ligt. De extra reistijd zal dus meevallen.

© Facebook Oh My! Music Festival

Tickets & Line-up

De datum van de Regular Ticketverkoop is nog niet bekend gemaakt. Je kan jezelf alvast pre-registreren voor de Loyalty Tickets. Deze tickets zijn op maandag 9 december om 12:00 uur te koop. De line-up laat nog even op zich wachten. Verwacht grootse artiesten uit zowel het binnen- als buitenland. In 2019 waren onder andere Meek Mill, Trey Songz en Broederliefde te zien op dit festival.

Algemene info

Oh My Music Festival vindt dus plaats op zaterdag 18 juli 2020. De locatie is het Almeerderstrand in Amsterdam. De deuren openen om 13:00 uur en sluiten om 23:00 uur. Iedereen die minimaal 18 jaar is kan deze dag los gaan op dit lekkere feestje!

9 december 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter