Oktoberfest Groenlo 2020 gaat door

Oktoberfest Groenlo 2020 gaat door

Oktoberfest Groenlo gaat door in aangepaste vorm op vrijdag 30 oktober en zaterdag 31 oktober 2020. De Oude Calixtuskerk zal sfeervol worden aangekleed in Oktoberfest stijl en de lekkere bratwursten zullen ook zeker niet ontbreken. Op beide dagen geniet je van 19:00 tot 00:00 uur van Duitse Slagers en Polka. De maatregelen van het RIVM zullen worden toegepast. Met maximaal 4 bezoekers kun je aan 1 tafel zitten en de pullen Grolsch bier en drankjes worden aan tafel geserveerd. We maken er een sfeervol feest van en neem je Lederhosen of Dirndl mee!

Line-up

die Stadlfreunde zullen jou beide dagen het gevoel geven alsof je in de Bierhalle in München staat! De Twentse volksmuziek kameraden mochten niet missen op Oktoberfest.

Dj Jeroen
Vaste prik voor Oktoberfest Groenlo is Dj Jeroen! Tussen al de Duitse Schlagers en Bratwursten zorgt hij voor gezellige muziek!

Tickets

De tickets worden verkocht per tafel voor €50 euro ex service fee. Je betaald dus omgerekend €12,50 per persoon als je met 4 personen komt. Scoor hier je tafel voor 4 personen! Let op: VOL = VOL

24 september 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter