Onderzoek drugsgebruik in het verkeer

Onderzoek drugsgebruik in het verkeer

Heb je een rijbewijs en ben je tussen de 18 en 50 jaar oud? En gebruik je weleens XTC, speed, cocaïne, lachgas of een combinatie van deze drugs? Dan hebben wij jou hulp nodig! Stichting TeamAlert is een jongerenorganisatie die zich inzet voor verkeersveiligheid. In opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, doet TeamAlert onderzoeken, ontwikkelen campagnes zoals BOB en MONO, en staat met verschillende projecten op scholen en festivals.

Achter het stuur gaan terwijl je onder invloed bent brengt veel gevaren met zich mee. Momenteel wordt er een grootschalig onderzoek gedaan naar redenen waarom jongeren en volwassenen (18-50 jaar) wel of juist niet achter het stuur kruipen na het gebruik van (hard)drugs. Het doel van dit onderzoek is om het gebrek van kennis over dit onderwerp te verminderen door middel van een grootschalig kwantitatief onderzoek naar de determinanten van autorijden onder invloed van drugs.

Op basis van de resultaten van dit onderzoek kunnen deze voorlichtingscampagnes worden ontwikkeld. Jullie hulp kan hier goed bij gebruikt worden!  Vul de vragenlijst in (jouw antwoorden blijven anoniem) en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-

Vul hier de vragenlijst in voor het onderzoek drugsgebruik in het verkeer.

De vragenlijst kan tot 30 september worden ingevuld. Alvast bedankt!

22 september 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter