Ontdek By the Creek 2022

Ontdek By the Creek 2022

Deze zomer kan jij weer nieuwe dingen ontdekken. Dit kan je gaan doen op By the Creek 2022. Een festival aan een idyllisch recreatiegebied dat op zaterdag 2 & zondag 3 juli weer terug keert. Met stages gehost door BASIS, Vunzige Deuntjes, ZeeZout, Nachtcollege, No Diggity en Fiesta Macumba zit er altijd wel iets bij voor jou.

We gaan er van uit dat het begin juli heerlijk weer is en dat je in Vianen op avontuur kan gaan in dit paradijselijke stukje natuur. Zo heb je onder de brug een stage waar door club BASIS geweldige techno artiesten worden verzorgd. Op zaterdag proberen hier onder andere Paula Temple en Cynthia Spiering de brug af te breken en zondag nemen Kobosil en Regal dit over.

Een andere techno host op By the Creek is Nachtcollege. Ook zij zorgen er voor dat lekker een weekend lang kan gaan beuken. Op zaterdag hebben zij niemand minder dan Benny Rodrigues en Chris Stussy weten te strikken. Op zondag keert De Sluwe Vos weer terug naar dit natuurgebied.

Mocht je niet van techno houden, maar wil je liever je billen schudden in de zomer. Dat kan dan natuurlijk ook door de hosting van Vunzige Deuntjes. Zij hebben voor zaterdag onder andere Bizzey en Sevn Alias weten te strikken en op zondag komen Ronnie Flex en Bilal Wahib de tent flink opwarmen.

Naast Vunzige Deuntjes gaan No Diggity (zaterdag) en Fiesta Macumba ook voor een geweldig feestje zorgen. Zo heeft No Diggity George Felix en Patti op de line-up staan en Fiesta Macumba gaat met Waxfriend en Quique voor een latino party zorgen.

De laatste host van dit enorm brede festival is ZeeZout. Zij hebben al meerdere keren bewezen dat zij een fantastische host zijn op festivals. Met de elektronische tonen van Danilo Plessow en Elias Mazian op zaterdag en LSDXOXO en THC op zondag kan je heerlijk vertoeven in een (hopelijk) lekker zonnetje.

Mocht jij nou helemaal warm zijn geworden en de drang hebben gekregen om naar By the Creek te komen? Gelukkig zijn er nog tickets beschikbaar voor dit festival. Wees er wel snel bij, want ze zijn al bij de ‘Final’ tickets aanbeland.

6 mei 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter