Onze ONSTAGE Experience in Breda + Winactie!!

Onze ONSTAGE Experience in Breda + Winactie!!

Heb jij altijd al willen voelen hoe het is om een internationale top-dj als Hardwell en Tiësto te zijn? Dan moet je een bezoekje brengen aan de ONSTAGE Experience in Breda. Lees hier over onze ervaringen met deze interactieve dj-experience.

Bij de binnenkomst kom je terecht in een super mooie bar, waar je een lekker drankje kunt bestellen voordat je naar binnen gaat. Daar krijg je ook een bandje waarmee je jezelf kunt aanmelden. Bij het aanmelden, begint je avontuur gelijk met het uitkiezen van je eigen unieke dj naam. Nadat iedereen zichzelf had aangemeld moesten we nog eventjes wachten totdat we werden opgeroepen.

Onze namen kwamen op het scherm te voorschijn en ons avontuur kon dan echt gaan beginnen! In de eerste ruimte waar we binnenkwamen werden we voorgesteld aan onze virtuele tourmanager. Zij nam ons mee in de wereld van dj’s en dancefestivals. In de tweede ruimte konden we genieten van vette lichtshows, dance nummers, aftermovies en een kijkje achter de schermen van verschillende festivals. Vervolgens stapten wij in een kamer waar je een fotoshoot kunt houden met super leuke achtergronden. Met deze foto’s konden we ook een eigen poster maken. Nadat wij onze eigen posters hadden gemaakt, konden wij in de volgende ruimte met z’n allen aan de slag. Daar kon je namelijk met verschillende beats en sounds een eigen nummer maken. Nadat het  nummer hadden gemaakt, kwamen wij in een lounge terecht waar we onszelf klaar konden maken voor onze grote opkomst.

En dan was het eindelijk tijd voor onze grote opkomst. Vanuit de lounge liep je een ruimte met een grote dj-set in. Daar kon je je eigen nummer draaien voor een super groot publiek van duizenden mensen. Wat super grappig is, is dat jouw optreden opgenomen wordt. Zo krijg je na afloop een aftermovie van jouw optreden opgestuurd op de mail. Na afloop kun je nog terecht bij de cocktailbar om gezamenlijk een paar drankjes te doen. Zo sluit je de avond gezellig met z’n allen af.

Winactie

Update: de winactie is gesloten en de winnaars hebben een berichtje gehad.

Wil jij samen met je vrienden dit spannende avontuur aan? Dan hebben wij heel goed nieuws voor jullie! Wij mogen namelijk 4 tickets weggeven aan een vriendengroep, die deze mooie ervaring ook op wilt meemaken. Check onze Tiktok & Instagram pagina om erachter te komen hoe je de tickets kunt winnen!

 

 

 

21 november 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter