Vanaf je hoekbank meegenieten van Pinkpop 2018!

Vanaf je hoekbank meegenieten van Pinkpop 2018!

Vanaf de hoekbank in mijn appartementje in Amsterdam zit ik al de hele dag (met tranen in mijn ogen) te kijken naar NPO 2 extra. Daar wordt namelijk Pinkpop 2018 live uitgezonden.

Momenteel (16:30) geeft Miss Montreal een spetterende show. Het hele publiek gaat los en het weertje is perfect daar in het zuiden. Ik wil er niet over nadenken dat strakjes om 21:30 een van mijn favo-bands gaat optreden: Foo Fighters. Stik jaloers op iedereen daar nu aanwezig is! Maar goed. Eigen schuld, dikke bult. Dan had ik maar een ticket moeten bemachtigen. Ben je net als mij ook zo aan het balen? Zet NPO 2 op, draai de volumeknop op het aller-hardst, sluit je ogen en verbeeld je dat je daar – midden tussen de crowd, recht voor het podium – staat.

Naast Miss Montreal en Foo Fighters biedt het festival nog meer moois. Nothing But Thieves zal vandaag om 17.30 optreden en The Script om 19.30.  En morgen is er nóg een dag. Het houdt niet op (nee niet vanzelf). En gelukkig maar. Morgen verwachten we nog Bruno Mars, Oscar And The Wolf en onder andere Jessie J. Voor iedereen op Pinkpop: Geniet ervan! En voor iedereen net als mij: huil met me mee en check NPO! Volgend jaar is weer een nieuwe kans en daar kan ik nu al niet meer op wachten. O ja. Ook op de website van 3 voor 12 kun je alle video’s van Pinkpop checken!

16 juni 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter