Op Dreef Festival duikt de Techno-scene in

Op Dreef Festival duikt de Techno-scene in

Dit jaar viert Op Dreef een jubileum van 10 jaar. Het festival focuste zich altijd meer op House en Rap maar dit jaar maken ze plek voor een 3e populair genre, Techno. 

Techno is in de afgelopen jaren een stuk populairder geworden, steeds meer festivals openen hun eigen Techno stages. Zo doet daar Op Dreef daar aan mee met de Hard-Techno stage ‘De Hangar’, er staan al een aantal leuke techno DJ’s op de line-up!

Op Dreef vindt plaats in Reuver, dat ligt in Limburg. Daar bevind zich een mooi park: het Billybird Park Drakendijk, een terrein waar Op Dreef al jaren met plezier gebruik van maakt. Dit jaar zal Op Dreef zijn op Zaterdag 27 en Zondag 28 mei.

 

Facebook Op Dreef 2023

Cynthia Spiering, die bekend staat om haar techno hits zal ook aanwezig zijn. Cynthia heeft al op veel grote techno festivals gestaan, haar aanwezigheid zal voor veel enthousiasme zorgen onder de techno-fans.

De 2000’s hard-techno artiest ALT8 zal er mede voor zorgen dat de ‘De Hangar’ een groot spektakel wordt. Met een van zijn bekendste nummers: ‘Valhalla Calling’.

Het festival heeft de bekende hard-techno artiest Natte Visstick uitgenodigd. Hij noemt zichzelf ook wel een ‘meme’-techno artiest omdat hij veel ‘memes’ bewerkt in zijn nummers. Dit deed hij bijvoorbeeld bij een van zijn populairste songs ‘Lekkere Boterham’. De techno performer staat tevens niet op ‘De Hangar stage’ maar zal op de mainstage aanwezig zijn.

Op Dreef heeft dus een steeds breder pakket aan genres te bieden om het voor elke bezoeker tot een feestje te maken.

Er zijn nog tickets beschikbaar!:

Early Bird Regular
Zaterdag €39,45 €46,95
Zondag €39,45 €46,95
Weekend €51,95 €61,95

Ben jij erbij?

 

15 maart 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter