Op zoek naar een leuk festival dit weekend?

Op zoek naar een leuk festival dit weekend?

Dit weekend staat onze agenda weer bomvol met festivals! We hebben ze allemaal weer op een rijtje gezet voor jullie. 

Crisis Cross

In het weekend van 17 t/m 19 mei vindt het Crisis Cross festival weer plaats. Een festival met cross wedstrijden en met een leuk muzikaal programma. Een soort Zwarte Cross, maar dan wat kleiner. Per dag is er een ander muzikaal programma. Zo kan je op de zaterdag genieten van Mark With A K, Kraantje Pappie en Luftwaffel. De kaartverkoop voor Crisis Cross is al even bezig. Een zaterdag ticket kost €17,50.

Lakedance Mei

Dit jaar valt de eerste editie van Lakedance niet in juni, maar op zaterdag 18 mei. Het heeft nog wel dezelfde locatie, Aquabest.  Er zijn 5 stages met verschillende soorten muziek. Je kan gaan genieten van The Partysqaud, Johnny 500, Lucas & Steve en Tony Junior. De early bird tickets zijn al uitverkocht. Een regular ticket kost €49,95.

Soenda Festival

Op zaterdag 18 mei vindt er weer een nieuwe editie plaats van Soenda Festival. Dit heerlijke techno festival vindt plaats in de Ruighoekse Polder (Utrecht). Soenda heeft dit jaar weer grote techno artiesten weten te strikken. Carlos Valdes, Speedy J en Rebekah zijn één van de artiesten waar je van kan gaan genieten. De early bird en de regular tickets zijn al uitverkocht. Een Late ticket kost €49,93.

Toffler Festival

Dit jaar viert Toffler Festival zijn jubileum. Het festival bestaat dit jaar namelijk vijf jaar. Dit zal goed gevierd worden op zaterdag 18 mei in het Roel Langerakpark in Rotterdam. Er zijn vier stages met heerlijke muziek. Wouter S , Speedy J en Dj Rush zijn één van de artiesten waar je van kan gaan genieten. De kaartverkoop voor Toffler 2019 is al even bezig. Een late ticket kost €51,25

We Are Lost

Op zaterdag 18 mei houdt de organisatie van Lost & Found weer het festival We Are Lost op het festivalterrein van Thuishaven. 1979, Eli Nissan en Kasper Koman zijn één van de artiesten waar je van kan gaan genieten. Een regular ticket kost €31,25.

Groove Garden

Op zaterdag 18 en zondag 19 mei vindt de vijftiende editie van Groove Garden plaats. De organisatie zal dit jaar dan ook flink uitpakken. Act Of Rage, Irwan en Snelle Jelle zijn één van de artiesten die er zullen zijn. Een weekend ticket kost €42,00.

Titanium Festival

Titanium Festival wordt dit jaar gevierd op zaterdag 18 mei. Het festival heeft 6 stages en het zal daarom ook weer een groot feest worden. Je kan losgaan op Sefa, Partyraiser, Paul Elstak en D-fence . De kaartverkoop voor Titanium Festival is al even bezig en daarom zijn de tickets al wat duurder geworden, omdat ze in fases werken. Een ticket kost nu €54,00.

16 mei 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter