Optimaal genieten van het festivalseizoen? Boek jouw busreis bij Partybussen!

Optimaal genieten van het festivalseizoen? Boek jouw busreis bij Partybussen!

De zomer is nu echt losgebarsten, en daarmee ook het festivalseizoen! Jij hebt ongetwijfeld al de leukste festivals op de planning staan. Maar om te voorkomen dat je weer de BOB moet zijn, je voor de laatste dj naar huis moet of de laatste trein mist, boek je bij Partybussen je busreis! Wij nemen al je zorgen uit handen, zodat jij optimaal kunt genieten van het festival. Geen zorgen, veel plezier!

Naast de verkoop van losse bustickets bieden we ook de mogelijkheid om je eigen busreis te organiseren. Op die manier zijn jij en je vrienden verzekerd van een comfortabele, veilige en gezellige heen- en terugreis. Op onze website vind je een overzicht van alle festivals waar wij naartoe rijden.

Awakenings Summer Festival

Vier de zomer samen met je vrienden bij Awakenings Summer Festival. De Beekse Bergen wordt omgetoverd tot een techno paradijs met 8 stages en verschillende techno dj’s. Dit is hét festival voor techno liefhebbers. Stap bij ons in voor een zorgeloze en comfortabele reis naar Awakenings Summer Festival.

 

7Fest

7Fest is het festival van Frenna, waar je kunt genieten van urban, afro, tech house en latin muziek. Met meerdere podia en dj’s van verschillende genres, belooft dit een geweldig festival te worden. Laat je brengen en ophalen door Partybussen voor een gezellige en zorgeloze dag!

 

21 juni 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter