Oranjebloesem maakt volledige line-up bekend!

Oranjebloesem maakt volledige line-up bekend!

Het is weer bijna zover hét festival op Koningsdag; Oranjebloesem 2020. Dit jaar zal het iconische Olympisch stadion in Amsterdam wederom het decor zijn van dit mooie festival. Dansen in het Olympisch stadion met een lekker biertje in je hand, wie kan dat nou zeggen? Het is de tweede editie op deze unieke locatie. Dit jaar zal er meer ruimte zijn om te dansen op de lekkerste techno en eigenzinnige artiesten. Waar zijn jij en je vrienden op de verjaardag van onze Koning Willy?

Oranjebloesem zal je weer meenemen op een reis langs 4 verschillende podia genaamd: In het stadion, Onder het vuur, Op het plein en Langs de kade. Er zijn grote namen bekend gemaakt voor deze editie, zorg er dus voor dat je dit feestje niet zult missen. Kaartjes zijn nog niet verkrijgbaar maar je kan jezelf wel inschrijven voor de pre-registratie. Wanneer je dit hebt gedaan ontvang je op 6 februari een unieke ticket-link om jouw Early Bird ticket te scoren.

Line-up

De line-up is zojuist bekend gemaakt door de organisatie en het belooft weer een enorm goed feestje te worden. Namen als techno Koning Reinier Zonneveld, Joris Voorn, Motor City Drum Ensemble, ÂME, Carista en De Sluwe Vos zijn klaar om een goed (oranje) feestje neer te zetten van wereldklasse. Check de volledige line-up op onze festivalpagina!

Foto header: FaceBook Oranjebloesem

21 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter