Oud en nieuw feesten om 2019 mee af te sluiten!

Oud en nieuw feesten om 2019 mee af te sluiten!

Sluit jij het jaar het liefste af met een geweldig feest of festival? Helemaal top, want wij hebben voor jou verschillende Oud en Nieuw feesten voor je klaar staan om 2019 mee af te sluiten! Check hieronder onze lijst met de leukste feestjes op en rond Oud & Nieuw met verdere info.

oud-en-nieuw-2019-feesten

TIKTAK NYE | Verschillende steden

31 december 2019 | 22:00 – 06:00

In maar liefst vijf verschillende steden geeft TIKTAK dit jaar een spetterend Oud & Nieuw feest! Van Amsterdam tot Eindhoven, niks is te gek voor TIKTAK! Voor elke stad hebben ze ook een te gekke line-up met namen als Bizzey, Ronnie Flex en Frenna. Dat wordt de hele nacht dansen tot het eerste ochtendlicht van 2020 tevoorschijn komt! Lijkt dit je wat? Er zijn nog tickets beschikbaar voor elke stad! Check hier alle TIKTAK NYE Events. Prijzen verschillen per stad, als je ze nu haalt zijn er nog Early Bird tickets beschikbaar. Dan ben je het goedkoopste uit!

oud-en-nieuw-2019-feesten

Meet Me Backstage | Rotterdam

31 december 2019 | 22:00 – 08:00

Vorig jaar was Meet Me Backstage helemaal uitverkocht. En dat is niet gek, want deze organisatie zet jaarlijks een te gek event op de kaart! Dit jaar is het event in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Lekker de hele nacht raven tot in de ochtend op een mooie rave locatie. En niet te vergeten met perfecte artiesten als Marco CarolaLoco DicePrunk & Chris Stussy en wAFF ! Er zijn nu nog Early Bird tickets beschikbaar voor €64.40!

oud-en-nieuw-2019-feesten

Brutality | Time Out Gemert

31 december 2019 | 22:00 – 07:00

Wil jij 2019 echt met een knaller afsluiten? Of eerder: zelf de hele nacht knallen? Dan is Brutality perfect voor jou. Ook wel The Hardest New Years Eve genoemd kun je hier de hele nacht stampen op de beste artiesten. Artiesten zoals: Deadly Guns, D-Fence, GPF en F.Noize! De locatie van het event is in het Time Out Uitgaanscentrum in Gemert en is makkelijk te bereiken. Zie jij dit wel zitten? Er zijn nog tickets beschikbaar! Wacht echter niet te lang voor het event uitverkoopt!

oud-en-nieuw-2019-feesten

EPIQ New Year’s Eve | Amsterdam

31 december 2019 | 20:00 – 07:00

Ben jij een echte Harder Styles liefhebber? Met Oud & Nieuw zal EPIQ de Ziggodome overnemen om deze avond op zijn kop te zetten! Deze avond zal je te maken krijgen met onder andere Hardstyle, RAW en Frenchcore. Naast te gekke artiesten als Frequencerz, Sound Rush en Primeshock is er ook een Hardstyle top 10. Hiermee ga je zeker knallend het nieuwe jaar in! Dit event is ook voor een lange tijd genieten: Het start namelijk om 20:00 en eindigt om 07:00 s’ ochtends. Perfect toch! Er zijn nog tickets beschikbaar.

oud-en-nieuw-2019-feesten

Flirterz New Years Eve | Amsterdam

31 december 2019 | 21:00 – 05:00

Zin in een uniek feestje? Flirterz Masquerade NYE is een gemaskerd bal vol entertainment en verbluffende special effects. Bij dit feestje zul je zeker versteld staan van de sfeer en de muziek. Onder andere Benny Rodrigues, D-Rashid en Charissa Jong zijn aanwezig op dit event. De locatie is THE BOX in Amsterdam, en is zeer bereikbaar met ov en auto. Kijk wel goed uit met het ov, tijden verschillen met Oud & Nieuw en op gegeven moment gaan er helemaal geen treinen of bussen meer. Er zijn nog Early Bird tickets beschikbaar, maar kijk uit, dit is al Fase 2!

Fan van Techno en House? Er zijn ook verschillende Awakenings feestjes voor, met, en na Oud & Nieuw:

oud-en-nieuw-2019-feesten

Awakenings 30.12 | Amsterdam

30 december 2019 | 22:00 – 08:00

Wil jij graag al gaan feesten voor Oudejaarsdag begint? Dan moet je naar de Awakenings Early New Years Eve Special! Net als alle andere Awakenings New Years Specials vindt deze plaats in de Gashouder in Amsterdam. Ga los op de ultieme pre-new-years rave met artiesten als De Sluwe Vos, Amelie Lens en Rebekah. Er zijn nu nog Regular tickets beschikbaar, dus grijp je kans!

oud-en-nieuw-2019-feesten

Awakenings New Years Eve | Amsterdam

31 december 2019 | 21:00 – 08:00

Yes, een van de vetste Techno feesten tijdens NYE! De Awakenings New Years Eve Special belooft dit jaar een onvergetelijk feest te worden. De line-up is ook zeker een goede dit jaar. Onder andere Reinier Zonneveld, Pan-pot en Fjaak komen de Gashouder helemaal onveilig maken. Van 9 uur ’s avonds tot maar liefst 8 uur ’s ochtends! Er zijn nu nog Regular tickets beschikbaar maar er is een grote kans dat dit event gaat uitverkopen.

oud-en-nieuw-2019-feesten

Awakenings New Years Day | Amsterdam

1 januari 2020 | 22:00 – 08:00

Ben jij de woensdag niet klaar met feesten? Perfect! Op de eerste dag van 2020 kun je gewoon lekker doorgaan met raven op de Awakenings New Years Day Special. Artiesten binnen de Deephouse en Techno komen jouw eerste dag van het jaar nog even vergezellen met een nacht vol goede muziek. Ben Klock, Marcel Dettmann en meer zullen hiervoor zorgen! En gelukkig heb je de hele dag om bij te komen van je Oud & Nieuw, dit event begint namelijk pas weer om tien uur ’s avonds. Er zijn nog tickets beschikbaar!

Hopelijk kun je een leuk feestje vinden voor het nieuwe jaar. Dat gaat denk ik wel lukken ;). Bekijk ook de rest van de agenda voor Oud & Nieuw 2019!

Tip: Ben wel snel met tickets kopen als je ergens heel wil. Er is veel vraag naar festivals met de feestdagen, en tickets gaan vaak heel snel.

8 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter