Overzicht feestjes met oud&nieuw 2020/2021

Overzicht feestjes met oud&nieuw 2020/2021

Het is momenteel nog onzeker hoe oud & nieuw eruit gaat zien dit jaar. Het liefst spenderen we het met onze families op 31 december, of staan we met onze beste vrienden te genieten op een feest, maar dit jaar zal het allemaal even anders gevierd moeten worden.

Mogen er feestjes georganiseerd worden?

Vanaf vandaag (18-11) gelden er weer nieuwe maatregelen. Ondanks dat we teruggaan naar de gedeeltelijke lockdown van vorige maand is er nog niks nieuws bekendgemaakt over de evenementenbranche. Evenementen zijn nog steeds verboden, maar alle jongeren snakken naar een feestje. Voorzitter Hubert Bruls van het landelijke veiligheidsberaad pleit voor kleinschalige activiteiten voor jongeren en krijgt steun van politie en deskundigen.

Bruls vraagt zich af of evenementen georganiseerd moeten worden voor jongeren zodat ze ‘wat stoom af kunnen blazen’? ,,Laten we niet naïef zijn en denken dat als wij zeggen dat er niks mag mensen ook niets zullen gaan doen. Als er toch iets gebeurt, dan liever geregisseerd en onder begeleiding van een jongerenwerker, de wijkagent of iemand van de gemeente. Anders ontstaat er wildwest en moet ik politie en boa’s vragen al die mensen te gaan bekeuren. Dat wordt dan handhavingstechnisch echt een hele forse uitdaging.’’ aldus Bruls.

Online feestjes met nieuwjaar

Tomorrowland heeft een te gek digitaal evenement georganiseerd op 31 december: Tomorrowland 31.12.2020. Het online feestje zit gevuld met muziek, magie en vriendschap en wil je zeker niet missen!

Of er nog meer digitale evenementen plaatsvinden is nog niet bekend, maar zodra deze worden aangekondigd kun je ze vinden in de agenda van Festival Fans .

 

Bron: AD artikel

19 november 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter