Overzicht van Awakenings NY Specials

Overzicht van Awakenings NY Specials

Awakenings organiseert vele feestjes en festivals, zo ook rond oud & nieuw. In de Gashouder staan, net zoals vorig jaar, maar liefst vier feesten op de planning. Ben je nog aan het twijfelen waar je met nieuwjaar heen gaat? We zetten de vier Awakenings NY feesten op een rijtje.

Zaterdag 29 december

De vierdaagse start op zaterdag. Dan zijn onder andere Nina Kraviz en Sam Paganini aanwezig op het Westergasterrein. Kaartjes zijn te koop voor €49,75 via de website van Awakenings.

Zondag 30 december

We gaan door met de zondag, voor de fans die niet bang zijn hun kruid één dag voor oud & nieuw te verschieten. Joseph Capriati, vriend van de show, komt met o.a. Âme en Dixon langs om de Gashouder te doen laten beven.

Maandag 31 december

Dan tijd voor het feest wat écht tijdens de jaarwisseling plaatsvindt! De eer is dit jaar aan Joris Voorn om af te tellen naar 2019. Daarna is het nog de beurt aan Pan-pot en Maceo Plex om letterlijk voor vuurwerk te zorgen. Waar de tickets voor de overige NY events €49,75 kosten is dit feest €20 duurder. Vorig jaar was het al snel uitverkocht, dus wacht niet te lang met het kopen van je ticket.

Dinsdag 1 januari

Ben je na oud & nieuw nog steeds in de vibe om te feesten? Awakenings biedt ook een dag na nieuwjaar een oplossing. Op het programma is, wederom, niet bezuinigd. Amelie Lens, Chris Liebing, Jeff Mills en Len Faki mogen de techno tempel namelijk afsluiten. Elke avond kun je overigens tot maar liefst 08:00 uur ‘ochtends door raven. Ook handig: het openbaar vervoer is dan alweer in volle gang.

Niet bestand tegen het techno geweld van Awakenings? We hebben de lekkerste festivals met nieuwjaar op een rijtje gezet in onze speciale nieuwjaarsagenda. Hier kun je bijvoorbeeld ook filteren op je stad en favoriete genre.

9 november 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter