Paaspop maakt derde lading artiesten bekend

Paaspop maakt derde lading artiesten bekend

De naam verraad het al, Paaspop valt in het Paasweekend. In 2020 vindt het festival plaats van Vrijdag 10 t/m zondag 12 april. Dit lijkt nog even te duren, maar de tijd gaat sneller dan je denkt. De Early Bird Ticketverkoop is inmiddels gestart en ze hebben een deel van de line-up al bekend gemaakt. Daar komen nu nog 27 namen bij.

Extra nieuws

Paaspop verandert een aantal dingen ten opzichte van de voorgaande jaren. Zo zal er een restaurant komen, waar je tussen het feesten door michelinster-waardig kan eten, zal de Jack Daniels Stage twee keer zo groot worden en zal er een XL Shopping mall te vinden zijn op het Paaspop terrein!

Nieuwe namen
Paaspop heeft om precies te zijn 27 nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. De artiesten verschillen weer enorm van genres, wat ervoor zorgt dat er voor iedereen wat leuks tussen zit. Natuurlijk benoemen we Dermot Kennedy als eerste. Met zijn miljoenen views op YouTube is hij een mooie artiest voor Paaspop 2020. De meeste zouden hem kunnen kennen van “Power Over me”. Daarnaast is Davina Michelle niet te missen na haar optreden in 2019, zal Paul Elstak te zien zijn en komt Frenna met een Deluxe optreden. Wat dit inhoudt is nog niet echt duidelijk, maar benieuwd zijn we zeker!

Verder zijn onder andere JP Cooper, Mr. Belt & Wezol en Lauwtje te zien op een van de vele Paaspop stages. Dit is nog lang niet alles. Er zullen nog 200+ artiesten worden toegevoegd! Alle 27 nieuwe bevestigde namen vind je hieronder op de afbeelding:

© Facebook Paaspop

12 december 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter