Paaspop maakt eerste namen bekend

Paaspop maakt eerste namen bekend

Paaspop is dé opener van het outdoor festivalseizoen. Het festival vindt elk jaar plaats in het dorpje Schijndel in Noord-Brabant. Door het succes is een klein festival uitgegroeid tot een van de grotere festivals in Nederland! Elk jaar overtreffen ze zichzelf weer. Verwacht dit ook in 2020! Paaspop wordt groter, creatiever en mooier dan ooit!

Paaspop

©Facebook Paaspop

Eerste namen 

De eerste namen zijn bekend gemaakt. Dit zijn er niet een paar, dit zijn er nog veel ook! Verwacht een mix van artiesten met verschillende genres. Sommige komen samen met een andere artiest het podium op, terwijl andere voor het eerst een band meenemen. Het is leuk om te zien dat paaspop geen onderscheid maakt tussen de bekendste en de wat onbekendere artiesten. Zo komen onder andere André Hazes en Kensington iedereen helemaal gek maken! Yung Nnelg en Mensa zijn in korte tijd flink gegroeid, alhoewel ze voor vele nog onbekend zullen zijn.

Andere grote namen die in 2020 aanwezig zullen zijn, zijn Sean Paul, Parkway Drive en Paul Kalkbrenner. Hardstyle liefhebbers kunnen tot nu toe Warface en Mental Theo verwachten. Qua Nederlandse artiesten zijn Anouk & Di-Rect niet te missen.

Liefhebbers van hiphop/ urban hebben nu al een mooi lijstje voor zich, dit terwijl dit nog maar de eerste lading is. Naast Yung Nnelg en Mensa zal Aitch vanuit Engeland overvliegen, zal Snelle met een band komen en ga je Josylvio, ANBU en Bizzey ook zien!

Check de eerste 40 namen op de afbeelding hieronder:

Line-up deel 1 Paaspop 2020

©Facebook Paaspop

Early Bird Ticketverkoop 

Daarnaast start Paaspop op zaterdag 23 november om 10:00 uur met de Early Bird Ticketverkoop. Scoor je ticket met een lekkere korting, zodat je daar wat extra biertjes kan nuttigen. 😉 De Young & Free Tickets zijn geldig voor iedereen onder de 18. De prijzen van de ticket zijn als volgt:

  • 3 dagen incl. camping: €149,-
  • 3 dagen excl. camping: €129,-
  • Young & Free 3 dagen incl. camping: €99,-
  • Young & Free 3 dagen excl. camping: €89,-
  • Ultimate Experience 3 dagen: €295

Algemene info

Het festival vindt plaats op vrijdag 10 t/m zondag 12 april. Dit is in het Paasweekend, dus de meeste kunnen maandag lekker uitslapen. Paaspop ligt op de Molenheide in Schijndel. Jong & oud, iedereen is welkom!

19 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter