Pinkpop maakt tijdens perspresentatie gehele line-up bekend!

Pinkpop maakt tijdens perspresentatie gehele line-up bekend!

Kleurrijke roze donuts vlogen je om de oren bij binnenkomst in de Paradiso. Vandaag is dé dag. De dag dat Pinkpop, het popfestival dat dit jaar maar liefst vijftig jaar bestaat, zijn line-up bekend maakt. Festival Fans is niet de enige die vanmiddag bij de perspresentatie aanwezig wilde zijn. Met smart staan we met talloze andere press in de lange rij te wachten. De regen komt met bakken uit de hemel maar niets houdt ons tegen. We wachten allemaal enthousiast op het programma voor Pinkop 2019!

Tijdens de presentatie die verzorgd werd door Erik Corton werden alle namen van Pinkpop 2019 bekend gemaakt. En dat zijn toch hele toffe kunnen we jullie vertellen. Onder andere Lenny Kravitz, Anouk, Armin van Buuren, The Pretenders, Rowwen Hèze (ja, deze moét ik vermelden als reporter uit Limburg) en Mumford & Sons betreden op 8, 9 en 10 juni het podium in Landgraaf.

Met een biertje, om twaalf uur ’s middags (kan gewoon), in onze hand begon de middag met een spectaculair optreden van de Limburgse band Mt. Atlas uit Heerlen. Zij zijn de winnaar van de jaarlijkse bandjeswedstrijd Nu of Nooit en hebben dan ook meteen de eer om het festival op de zaterdag te openen. En dit was nog maar het begin van deze muzikale middag. Na een compilaties aan flashbacks van voorgaande Pinkpop-jaren waar te zien was welke artiesten het festival allemaal verwelkomd heeft zoals onder andere: Pearl Jam, The Police, Robbie Williams en The Rolling Stones, was het tijd voor een nieuw optreden. En dat was niemand minder dan Krezip. De Nederlandse band treedt dit jaar voor de zesde keer op Pinkpop. Krezip brak vlak na hun Pinkpop-optreden in 2000 door maar ging later spijtig genoeg uit elkaar. Nu, dankzij het vijftig jaar jubileum van Pinkpop en het tienjarig jubileum van Krezip, is de band weer tijdelijk samen. Krezip speelde tijdens deze middag twee prachtige nummers net alsof ze nooit out of the running zijn geweest. “Fantastisch” zei zangeres Jacqueline Govaert vanmiddag tegen Corton. “Geweldig dat we dit keer wel op het affiche staan. We zijn er heel trots op.”

De tijd vloog voorbij en daar sprong Jett Rebel het podium op. Zo energiek als hij is gaf hij een spetterend showtje weg. Even wat jammen op zijn basgitaar, want deze man kan het allemaal. Ook hem zien we het weekend van Pinkpop zeker weten op het podium. Net zoals Armin van Buuren en vele andere. Ben je benieuwd naar de gehele line-up? Check onze Festival Fans agenda van Pinkpop 2019. Want deze is natuurlijk na vanmiddag helemaal up-to-date gemaakt.

Een paar biertjes later is het feest in de Paradiso ten einden en heeft Pinkpop 2019 een line-up bekend gemaakt waar je u tegen zegt. Wij kunnen nu al niet meer wachten tot het zover is. Zien we jullie daar!? Tot juni, in het Limburgse Landgraaf!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mr. Pinkpop is er helemaal klaar voor, jullie ook? Nog een half uurtje en dan gaan we beginnen! #Pinkpop #PP19

Een bericht gedeeld door Pinkpop Festival (@pinkpopfest) op

Beeld Facebook Pinkpop

13 maart 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter