Pleinvrees en Drift zaterdag afgelast

Pleinvrees en Drift zaterdag afgelast

Slecht nieuws voor de bezoekers van Pleinvrees en Drift Festival. De organisaties van deze evenementen hebben moeten besluiten om de festivals af te lasten. Voor Drift geldt dat de zondag wel doorgaat.

Update 11:30: Ook Ohm Festival is helaas afgelast.

Veiligheid bezoekers kan niet worden gegarandeerd
Bij beide festivals komt het hier op neer. Door de weersverwachting, met zeer harde windstoten, zijn de organisaties niet in staat om de veiligheid te garanderen. Pleinvrees staat hiervoor nauw in contact met de gemeente en Meteo Consult. Er is van te voren een grens bepaalt en met deze windsnelheden wordt deze overschreden.

Drift zondag gaat wel gewoon door
Naast Pleinvrees gaat ook de zaterdag editie van Drift niet door. Voor dit festival geldt hetzelfde als bovenstaand verhaal. Samen met veiligheidsdiensten en overheidsinstanties is besloten dat het niet verantwoord is om het feest zaterdag door te laten gaan. De zondag van Drift gaat wel door! Bezoekers met een kaartje voor zaterdag kunnen ook dan zelfs naar binnen.

Geld terug?
Bezoekers van bovenstaande festivals krijgen natuurlijk wel gewoon het geld van hun ticket terug. De betreffende festivalorganisaties sturen hierover nog een mailtje. Ook als je via bijv. TicketSwap je kaartje hebt gekocht krijg je het geld gewoon geretourneerd. Vooralsnog gaan de overige festivals in onze agenda wel gewoon door. Mocht hierover meer nieuws zijn dan updaten we dit artikel.

8 juni 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter