Pleinvrees Festival komt KEI HARD terug!

Pleinvrees Festival komt KEI HARD terug!

Mensen die een kaartje hadden weten te bemachtigen vorig jaar weten het vast nog wel… de afgelaste editie van Pleinvrees Festival. Helaas speelde de heilige Heer met windvlagen die het festival deden afBLAZEN. Maar wij hebben goed nieuws voor jullie, Pleinvrees Festival komt kei hard terug op zaterdag 30 mei. Het wordt grootser, mooier en een editie die je niet snel zult vergeten, aldus de organisatie. Met headliners als Fritz Kalkbrenner, Kölsch, VNTM (Live), Mees Salomé en N’to moet dat ook geen lastige opgave worden… Wil je de volledige line-up bekijken voor Pleinvrees Festival 2020? Check dan even onze festivalpagina!

Nieuwe locatie

Het was vorig jaar al de planning om de editie van 2019 op het NDSM-terrein te organiseren maar zoals jullie weten gooide de weergoden roet in het eten. Dit jaar krijgt zowel Pleinvrees als het NDSM-terrein opnieuw een kans om er een onvergetelijke en prachtig zonnige editie van te maken. Zo mag Happy Feelings dit jaar debuteren als host op het festival. Kortom de organisatie nodigt iedereen uit die de ”afgelopen” editie al had willen bezoeken uit om er een onvergetelijk en geweldig zomers feestje van te maken! En natuurlijk mag je ook komen als je vorig jaar dit te gekke feestje niet op de planning had staan! 😉

Over Pleinvrees

Pleinvrees bestaat natuurlijk al een tijdje en is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederland house, techno en techhouse scene. Van feestjes met ADE tot en met een eigen zomers festival is dit zeker een organisatie die je een keer (of meer natuurlijk) moet hebben meegemaakt! Pleinvrees staat vooral bekend om haar kenmerkende ”Pleinvrees-sound” dat een fijne warme maar ook een tikkeltje grappige sfeer uitstraalt.

Het is ooit ontstaan als een klein feestje op Koningsdag dat door 23 vrienden werd georganiseerd en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste organisatie die ons land rijk is binnen de scene. Je kunt er dus (bijna) niet meer om heen! PS; de kaartverkoop voor Pleinvrees Festival 2020 is al in volle gang, wacht dus niet te lang met het bemachtigen van je kaartje… ze vliegen als warme broodjes over de toonbank. Iedereen is natuurlijk reuze benieuwd naar de reusachtige comeback van Pleinvrees Festival. Check onze festivalpagina voor meer informatie over dit te gekke festival!

Foto header: FaceBook Pleinvrees

 

28 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter