Pumpkin Festival heeft een krankzinnige line-up

Pumpkin Festival heeft een krankzinnige line-up

Ben jij een echte fan van de hardere stijlen? Luister en huiver! Als jij nog nooit van het Pumpkin Festival in Duitsland hebt gehoord, bereid je dan voor op een krankzinnige line-up vol met dolzinnige acts. Pumpkin is het bekendste Halloween Hardcore feest wat elk jaar in Duitsland plaatsvindt. Dit jaar heeft het Halloween-muziekfestival het thema Broken Therapy. Het festival heeft een goede manier van een creepy sfeer geven rondom het thema, wat natuurlijk ook heel erg een Halloween gevoel geeft.

Pumpkin festival 2019

© Pumpkin Festival

Line-up blaast je omver

Met een hele reeks aan verschillende artiesten en verschillende stijlen gaat Pumpkin je zonder twijfel helemaal omver blazen. Hardstyle, Rawstyle, Hardcore en Frenchcore. Voor ieder wat wils dus! Pumpkin vertegenwoordigd in de line-up artiesten als Sefa, Dr. Peacock, Warface, GPF en Headhunterz. Er komen meer dan 60 van de beste artiesten dus buckle up en maak je klaar om de hele nacht te stampen! Daarnaast zijn er ook flink wat artiesten aanwezig die niet vaak in Nederland optreden, dus dat maakt dit festival alleen maar specialer!

pumpkin 2019

© Julian Spanhof

Locatie

Het event vindt plaats in Oberhausen in de Oberhausener Turbinenhalle. Dit is een groot industrieterrein met gebouwen die niet meer gebruikt worden. Spooky! Met de auto is het tegen de 2 uur rijden maar je kunt ook met het openbaar vervoer/flixbus gaan. Plan dat wel van te voren goed in zodat je je zeker weet dat je alle artiesten kan zien die je wil, en dus niet te laat komt! Na het feest ben je natuurlijk erg moe en uitgeput na al dat stampen en dansen. Het is logisch dat je om 6 uur ’s ochtends geen zin hebt om meteen terug te reizen. Het beste is dan om rondom de locatie van het event een hotel of een B&B te boeken zodat je lekker kunt uitrusten voordat je weer terug naar huis gaat reizen. Geen zorgen, dit kan gewoon voor een normale prijs!

Trek je griezeligste outfit aan

De locatie en het event zelf is natuurlijk al lekker griezelig, maar aangezien het Halloween is kun jij ook je best doen om anderen de kriebels te geven en toe te voegen aan de sfeer! Kom vooral lekker verkleed en/of geschminkt, ben creatief, en misschien sta jij dan dadelijk wel op de foto’s van Pumpkin!

pumpkin 2019

© Julian Spanhof

Better get ready!

Ben jij klaar voor dit gruwelijke event? Check onze Pumpkin 2019 pagina voor meer informatie, zoals de volle line-up en ticketverkoop. En blijf hem in de gaten houden want de time-table komt nog! Zet je ook alvast aanwezig voor het Pumpkin event op Facebook.

18 september 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter