Queens of the Stone Age toegevoegd aan line-up Rock Werchter 2023 & ticketprijzen bekend

Queens of the Stone Age toegevoegd aan line-up Rock Werchter 2023 & ticketprijzen bekend

Vorige week werd de band Arctic Monkeys toegevoegd aan de line-up van Rock Werchter 2023. Vandaag werd bekend dat naast Arctic Monkeys, ook de band Queens of the Stone Age aanwezig zal zijn tijdens Rock Werchter, op zondag 2 juli.

Queens of the Stone Age is een Amerikaanse band, dat in 1996 is opgericht door Josh Homme. Josh Homme is het enige vaste lid van de band, door de jaren heen zijn de andere leden van de band veranderd. Onlangs de veranderingen van de bandleden blijft de groep erg populair in de rock wereld. Ze staan vooral bekend om de kenmerkende stem van de lead zanger Josh Homme, hun vette gitaarsolo’s en riffs. Je kunt ze kennen van de nummers: “No One Knows”, “Go with the Flow” & “I Sat by the Ocean”.

Ook de ticketprijzen zijn inmiddels bekend. De prijs voor een dagticket is ongeveer hetzelfde gebleven als vorig jaar en zal 127 euro kosten. De combitickets zijn vergeleken met de vorige editie helaas flink verhoogd.  Met een stijging van bijna 10% kost een combikaartje voor de komende editie 292 euro. Daarnaast zijn ook de camping tickets in prijs gestegen. Een basic kampeerplek met een eigen tentje bij The Hive kost 37 euro. Wanneer je wat meer ruimte nodig hebt kun je twee soorten pakketten halen bij The Hive My Space. Een pakket zonder tent kost 54,50 euro per persoon en een pakket met tent kost 114,50 euro per persoon.

Het festival vindt plaats van donderdag 29 juni t/m zondag 2 juli 2023. Dit zijn overigens de laatste dagen, dat je jezelf kunt registreren voor de pre-sale van de tickets. De ticketverkoop start namelijk al deze week, op zaterdag 29 oktober. Je moet er op tijd bij zijn met de ticketverkoop om deze super vette band live in actie te zien.

26 oktober 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter