Rebirth 2024 blokkenschema: dilemma’s van het festivalweekend

Rebirth 2024 blokkenschema: dilemma’s van het festivalweekend

Aankomend weekend is het alweer tijd voor een nieuwe editie van Rebirth Festival. De timetables van het festivalweekend werden twee weken geleden al gereleased, deze kun je bekijken op onze pagina van Rebirth Festival. We wisten al dat de line-up dit jaar wederom bestaat uit grote namen en vette shows. Dit brengt naast veel enthousiasme ook wel een beetje stress op bij de bezoekers, want als er zoveel leuke artiesten zijn moet je natuurlijk ook keuzes maken. Voor wie kies je namelijk, als jouw favoriete artiesten tegelijkertijd moeten spelen?

Zaterdag: N-Vitral (Revenge, 16:30 – 17:30) VS. F.Noize vs Soulblast (Resist, 16:30 – 17:30)

We beginnen met de strijd tussen twee gruwelijke hardcore sets. Om 16:30 zullen N-Vitral zijn harde bomachtige beats uit de speakers van de Revenge stage klinken. Je kunt deze dj kennen van nummers als: “Dwars Door Het Dak”, “Break Your Face” en “ADHD” die vorige zomer een grote hit werd. Tegelijkertijd met het optreden van N-Vitral vindt ook het duel tussen F.Noize en Soulblast op de Resist stage plaats. F.Noize staat vooral bekend om de Uptempo Hardcore sounds, denk maar aan tracks als: “Rave Therapy” en “Go With The Flow”.

Zaterdag: Dual Damage (Rebirth, 22:45 – 23:30) VS. Dimitri K (Revenge, 22:00 – 23:00) en Barber (Revenge, 23:00 – 00:00)

Met welke set(s) sluit jij jouw zaterdag af? Dual Damage was vorig jaar een grote hit op de Reborn Raw stage, maar krijgt dit jaar voor het eerst een plekje op de mainstage. Veel mensen keken er super erg naar uit om deze artiesten duo weer te zien shinen op Rebirth. Echter valt deze set tegelijkertijd met de sets van Dimitri K (22:00-23:00) en Barber (23:00-00:00), die op de Revenge stage zullen zijn. Ook deze artiesten trekken altijd volle zalen met hun super vette shows. Wil je jouw avond afsluiten met kloenky muziek? Kies dan zeker voor Dual Damage, voor een mooie afsluiting van de dag. Ben je toch iets meer van de harde uptempo dan moet je de avond zeker eindigen met de sets van Dimitri K en Barber.

Facebook: REBiRTH Festival

Zondag: Phuture Noize (Revelation, 17:45 – 18:45) VS. Dr. Peacock (Resist, 17:30 – 18:30)

Dan het eerste dilemma van de zondag. Deze twee artiesten hebben onlangs beide een nieuwe album uitgebracht, ze zullen deze albums dan ook zeker presenteren tijdens hun set op Rebirth Festival. Echter vallen deze sets op ongeveer hetzelfde tijdstip, dus welke album wil jij het liefst horen op de zondag? Kies jij voor het album van Phuture Noize, in samenwerking met B-Front, “The Enlightenment”? Of ga je liever los op het nieuwe album “The Doc’s Experiment – Proof 1” van Dr. Peacock? Tip voor de festivalgangers die ook op de zaterdag aanwezig zullen zijn: het album “The Enlightment” wordt ook op zaterdag gepresenteerd tijdens een set van Phuture Noize en B-Front op het Rebirth stage om 18:00 uur.

Laat ons zeker weten wat jullie voorkeuren zijn en of jullie nog meer dilemma’s zijn tegengekomen! Check ook nog zeker het festivalpagina van Rebirth Festival op onze website voor alle laatste info. En trek je zomerse outfitje maar uit de kast want het belooft dit weekend super mooi weer te worden.

8 april 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter